reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Spać nie mogę gdzies od 3 [emoji24] bede jak zombie chodzić dzis [emoji20]
A teraz pytanie za 100punktow [emoji38] czy lekarz moze wystawić zwolnienie wstecz tzn żeby obejmowało poniedziałek 19.12?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ja jak kiedys pracowalam w pl i dobrze zagadywalam to lekarz zawsze mi dal...tylko musisz dobrze trafic

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnes doczytaj ...bo każdy bezrobotny ma prawo do 10 dni urlopu musisz tylko prośbę wysłać do doradcy -może być meilowo .... i masz na to 7 dni na usprawiedliwienie nieobecności na wizycie.Zapodaj text typy ze nie mogłaś się wstawić z przyczyn niezależnych od ciebie i zwracasz się z prośbą udzielenia 10 dni ustawowo wolnych i prosisz o wyznaczenie kolejnego terminu wizyty [emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hejka:-)
Lusia fajnie, że napisałaś jak tam u ciebie? przygotowania do świąt trwają ?

Agnesis myślę że powinien wystawić bez problemu. Mnie lekarz czasami sam proponował, że mogę przyjść później a napisze mi zwolnienie z wcześniejszą datą.

Wonderful a może nie przyjdzie @ ? no ktoś musi tą złą passę na forum przełamać w końcu !

Bum ja mojemu grę kupiłam i był przeszczęśliwy :-)

Hejka:-)
Lusia fajnie, że napisałaś jak tam u ciebie? przygotowania do świąt trwają ?

Agnesis myślę że powinien wystawić bez problemu. Mnie lekarz czasami sam proponował, że mogę przyjść później a napisze mi zwolnienie z wcześniejszą datą.

Wonderful a może nie przyjdzie @ ? no ktoś musi tą złą passę na forum przełamać w końcu !

Bum ja mojemu grę kupiłam i był przeszczęśliwy :-)
Hey brzuszQ [emoji41]
.. co dziś gotujesz ?

Ja jadę po prezenty - masakra ...nie lubię ... za to choinka jest ,na spontanie kupiliśmy wczoraj [emoji41]

Agnes doczytaj ...bo każdy bezrobotny ma prawo do 10 dni urlopu musisz tylko prośbę wysłać do doradcy -może być meilowo .... i masz na to 7 dni na usprawiedliwienie nieobecności na wizycie.Zapodaj text typy ze nie mogłaś się wstawić z przyczyn niezależnych od ciebie i zwracasz się z prośbą udzielenia 10 dni ustawowo wolnych i prosisz o wyznaczenie kolejnego terminu wizyty [emoji41]

To chyba nie działa wstecz ...
Zostaje tylko zwolnienie ...
Mi Urząd nie pomógł w znalezieniu pracy ...babka jak zobaczyła moje dyplomy to się zapytała co ja tam robię :D
Wytrzymałam 2 podpisy, skreślili mnie i akurat robotę znalazłam ;D

To chyba nie działa wstecz ...
Zostaje tylko zwolnienie ...
Mi Urząd nie pomógł w znalezieniu pracy ...babka jak zobaczyła moje dyplomy to się zapytała co ja tam robię :D
Wytrzymałam 2 podpisy, skreślili mnie i akurat robotę znalazłam ;D
No właśnie trzeba doczytać
..bo ja raz te opcje wykorzystałam w stecz za poradą doradcy bo mi się zapomnialo właśnie ... ale dlatego trza by doczytać ....

No właśnie trzeba doczytać
..bo ja raz te opcje wykorzystałam w stecz za poradą doradcy bo mi się zapomnialo właśnie ... ale dlatego trza by doczytać ....

To też chyba zależy od Urzędu, dyrektorka kazała mi napisać odwołanie. Zapytałam czy uwzględnią. Odpowiedziała, że nie, ale warto próbować. Dla mnie ta instytucja to pomyłka ...jedyne dobre to to, że człowiek ma ubezpieczenie i jak ma głowę to jakieś dofinansowanie wyciągnie, lub pieniądze na kształcenie.

Wpadłam ni z gruchy, ni z pietruchy ...zatem:
Witam się z kawą, przytulonym do moich pleców Michalskim i delikatnym kłuciem prawego jajnika :)

To też chyba zależy od Urzędu, dyrektorka kazała mi napisać odwołanie. Zapytałam czy uwzględnią. Odpowiedziała, że nie, ale warto próbować. Dla mnie ta instytucja to pomyłka ...jedyne dobre to to, że człowiek ma ubezpieczenie i jak ma głowę to jakieś dofinansowanie wyciągnie, lub pieniądze na kształcenie.
noo dobrze mówisz - pomyłka[emoji38] .. to co się tam dzieje to masakra ....

Dobry - robie druga [emoji477]

reklama
noo dobrze mówisz - pomyłka[emoji38] .. to co się tam dzieje to masakra ....

Dobry - robie druga [emoji477]

Ty już po dwóch kawach ?!
Sikać będziesz bez przerwy :D

Do góry