reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis no to ją przejrzałaś. Aż dziw że komuś się chce wchodzić na fora, wymyślać różne rzeczy i mieszać w grupach. Nasza grupa jest the best. Następny rok będzie należał do nas!
anula a my wczoraj wykorzystaliśmy wolną chatę bo mały był u moich rodziców. Mówię do m że seks na pewno bez konsekwencji bo jestem przed okresem. Mój też czasem odmawiał mi seksu i też wtedy kłótnie były, jeszcze jak w dzień płodny to już w ogóle. Mnie m też wczoraj wkurzył wieczorem. Tak mnie zachęca abym z nim oglądała ten serial, puszcza mi odcinek za odcinkiem, czas leci a potem wszystko jest na mojej głowie bo on siedzi przed kompem lub przed tv i nic nie pomoże i nie zrobi.

reklama
Agnes oj zemsta będzie słodka ... [emoji41]

Nati oo właśnie zapas wina na święta trza zrobić ... na lepsze trawienie [emoji23]

Kacha my wczoraj też zaliczylismy no ale co zrobić jak człowiekowi mało było [emoji23] to mnie dziad skrzydła podciol [emoji22]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hejka...

No rozrywki szuka , menda jedna ...

My dopiero wstalimy , choinka mi zemdlala...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bum reanimacja !! pokaż ;)

Dajcie spokój olać dziewuche ...

anula cale szczęście jest mała. Nie ma bombek szklanych i będzie tak dziennie [emoji23][emoji23] Jeszcze P mi musi po szafke na strych isc bo mi ma krześle stoi [emoji23][emoji23]
1482138147-1d1mld.jpeg
1482138264-1d1mld.jpeg

Bum nieźle a to koty napsocily ?

Bum nieźle a to koty napsocily ?

No koty haha a tylko 1 dokładnie Rudy , ja nie wiem bombek to nie ma , nic takiego a i tak wiecznie i dziennie choinke atakuje , dlatego przy nim nie opłaca mi sie kupowac jakiejś mega na wypasie bo by byla na jeden dzień....
Jeszcze kuzwa lezal jak wstalam i obgryzal [emoji23][emoji23]

anula toś Ty nie wyżyta sexulnie. A który masz dc?Mi o dziwo wczoraj tez ochota się włączyła, bo tak z reguły m i się chce tylko w dni płodne i zaraz po okresie.

reklama
xbum to wesoło masz w domu z tymi zwierzakami. Nasz kotek świętej pamięci jakoś nigdy nie przywiązywał większej uwagi do choinki. Ale on to w ogóle szkód nie robił. Był wychodzący, więc miał gdzie się wyżyć.

Do góry