reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum na moje koty działało psikanie wodą [emoji38] butelkę z rozpylaczem miałam pod ręka i jak zaczynały podgryzać cos, poprzewracać to psikalam woda i po kilku razach dawały za wygrana [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

A kiedyś jak byłam dzieckiem mieliśmy takiego kota z ADHD co wbiegał na pełnych obrotach do pokoju, wskakiwał po firanie pod sam sufit i rzucał sie z gory na choinke [emoji23][emoji23] pamietam wszystkie bombki pobił, rodzice wściekli byli, ze znajdę uratowali bo byłby zamarzł, a to takie wredne [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Bum no ja też mam plastikowe bombki w większości bo w oczach mojej mendy to mega piłki na wypasie będą [emoji23] w zeszłym roku nie ruszał za to 2 lata temu jak mu palma odbijala jak został sam w domu to gałąź odgryzl[emoji1] zresztą m zawsze mocno przywiązuje żeby nie było bo weź to zbieraj kiedy on choinkę po sam sufit kupuje .....

Kacha haha ja to zawsze mogę ... nawet jak wydaje mi się ze nie to i tak mogę .... chyba za jakimś młodym kochankiem trza będzie się rozejrzeć skoro m juz zmęczony [emoji23][emoji23] .... albo jakieś pigułki mu kupie [emoji6]

Agnes a mi się przypomniało .... młody jak był mniejszy to miała chomika no i targal go na rękach wszędzie ...po czym stoi i wyje .... chomika zgubił -na choince
..szukalam dziada a on budulek wisiał tam na gałązce i nie mógł ani w jedna ani w druga się ruszyć bo by się zrypal
...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Chcieliśmy z P żywa kupić , ale dobrze , ze nie kupilismy [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam mala chujaneczke i na sperzecie od muzyki stoi [emoji1][emoji1] bo nigdy nie wiadomo czy pies cos zbroi czy mala...chociaz w tym przypadku stawialabym bardziej na mala [emoji1]

1482144681-1d1mld.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula chomika zgubić na choince to nie lada wyczyn [emoji23]

reklama
Do góry