reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny Wy tak o tym winie wiec wczoraj będąc w ikei kupiłam sobie grzanca bezalkoholowego[emoji23][emoji23][emoji23]. Mój M dokupił mi drugiego więc będzie baaal[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].
Na koniec jebnął mi tekst... nieważne co ważne żeby w kieliszku . Menda podła nooo
1482145021-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnesis myślisz , ze jak się lubią kąpać lobuzy to wody w spryskiwaczu się przestrasza ? [emoji3] wyprobuje ale [emoji14]

Carmen no najlepsze takie [emoji319]

Ja juz obiad zrobilam , P do pracy za godzine wychodzi a my z małą będziemy leniuchowac [emoji4][emoji4]

W środę chyba machne testa [emoji55] jak oczywiście @ nie przyjdzie...
Kuzwa ten śluz od 20dc mam ciągle rozciagliwy ino kolor zmienia...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene oj będzie ballll [emoji4][emoji4] a stroik ładny [emoji106]

Dziewczyny a kiedy wy dajecie prezenty pod choinke od razu czy jak dzieci spia dzien przed ?

Ja jeszcze w domu, koleżanka mówiła że jest u lekarza. Pewnie wizyta kontrolna maluszka. Jest w 7 miesiącu. Jak ten czas leci a dopiero powiedziała mi że w ciąży jest.... Byłam jedna z pierwszych osób którym powiedziała.

Rene1985 śliczne meble [emoji7] [emoji7] stroik również fajny. Też zrobiłam stroik ale taki biedny. Świerk i świeczka w środku i trochę łańcucha złotego bo został z choinki

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene eee na bogato tez musze zapas zrobić :) a stroik super ... a te własnej roboty są najpiękniejsze :) brzucha pokaż lepiej [emoji38]

Bum a dziś nie możesz ?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Anula nie dziś nie , testu nie mam a jutro wyjde to kupie , ale wydaje mi się , ze owu bya bardzo bardzo poznooo jakoś po 30dc bo w 1 dzień to mnie tak zalewalo , jajniki bolaly [emoji50]

Rene oj będzie ballll [emoji4][emoji4] a stroik ładny [emoji106]

Dziewczyny a kiedy wy dajecie prezenty pod choinke od razu czy jak dzieci spia dzien przed ?

U mnie zawsze było tak że tata we wigilię przed kolacja przynosił jak nie było nas w pokoju. Zawsze była mowa że jak wszyscy zjedzą kolacje to najmłodszy w rodzinie rozdaje prezenty spod choinki. Oczywiście każdy prezent był podpisany [emoji320] [emoji7]

To były wrażenia. Wspomnienia nie do opisania ;-)
I wtedy jak już każdy miał prezent to zaczęliśmy rozpakowywac. Potem siedzieliśmy przy stole i były rozmowy do późna. Ostatnio po prostu robimy kawę i ciasto dajemy :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida no właśnie ja nie wiem jak to zrobić bo jak Lena od rana będzie widziała prezenty pod choinka to będzie chciała rozpakowywac [emoji23][emoji23]

Dziewczyny macie jakies telefony co w ruchu mi fajne zdjecia będzie dobił bo moj soe nie spisuje [emoji23][emoji23]
1482147582-1d1mld.jpeg
1482147634-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry