reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania a co mu ?
Mój na szczęście dobrze ....
Czuwa ...

Zobacz załącznik 787638

Carmen kurcze trzeba być dobrej myśli ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Tylne łapki mu odmawiają posłuszeństwa, bidny chodzić nie może

Już jesteśmy po wizycie. Prawdopodobnie rzepka mu przeskoczyła, ale nie dało się go dobrze zbadać bo strasznie spięty był.
Dostał zastrzyk syrop na weekend i w poniedziałek do kontroli. Może się go da dobrze zbadać.

No to mam komplet w domu. Córka ma ospę, mąż przeziębiony " umiera" na kaszel, no i pies ledwo chodzi [emoji33][emoji17]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

M_ania coś czuję, że najbardziej cierpi mąż ...męska skala bólu jest nieporównywalnie większa niż pozostałych :D
Ospa ....brrrrrrrr - koszmar ...mój Szogun miał najgorszą z najgorszych w najczystszej postaci

W końcu Was nadgoniłam. Nieźle naskrobałyście a ja jeszcze ostatnio mam mało wolnego czasu.
Nessi dużo wyprodukowałaś tych jajec. Twoje szanse nieźle wzrosły. Ja przy clo miałam tylko 1 a jakiś problemów z owulką wtedy nie miałam i w ogóle młodsza byłam. To teraz czekamy na efekty. Fajnie, że masz plan. Kurcze może ja też powinnam sobie jakiś obrać.Poczekam jeszcze do lutego a potem może pomyślę. My też raz mieliśmy złoty strzał, więc jak ma dojść do zapłodnienia to dojdzie. Ile to razy człowiek bzykał się w dni płodne i nic z tego nie było.
agnesis ja też czułam lepiej te owulacje przed poronieniem niż teraz.
Mania współczuję choróbsk. Trzymaj się!

Dzięki dziewczyny

A jeszcze w ten weekend mam szkołę. Poplątanie z pokręceniem.

Do tego moja Teściowa ma sie w 2-gi dzień Świąt stawić w szpitalu bo będą jej we wtorek 27-go wycinać nowotwór z piersi.

Za dużo tego troche jak na końcówkę roku, ale jakoś ogarnę.

Tylne łapki mu odmawiają posłuszeństwa, bidny chodzić nie może

Już jesteśmy po wizycie. Prawdopodobnie rzepka mu przeskoczyła, ale nie dało się go dobrze zbadać bo strasznie spięty był.
Dostał zastrzyk syrop na weekend i w poniedziałek do kontroli. Może się go da dobrze zbadać.

No to mam komplet w domu. Córka ma ospę, mąż przeziębiony " umiera" na kaszel, no i pies ledwo chodzi [emoji33][emoji17]

[emoji51][emoji51][emoji51] maz najciezszy przypadek [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji51][emoji51][emoji51] maz najciezszy przypadek [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego nanic nie liczę w tym cyklu, bo on biedak nie może ruszyć ręką ani nogą aco dopiero o seksach mowa [emoji33][emoji23]
A owulka za pasem....

Do góry