reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania faceci [emoji849]
A mi ku*wa auto zdechło. Jestem wściekła. Znow warsztat i przed świetami znow kasa pójdzie w cholerę [emoji35] niby stary nie jest, a jakis egzemplarz do doopy. Po nowym roku trzeba sie rozejrzeć za jakimś autem chyba, ze jakimś cudem odkryją w czym jest problem [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry dzień .. wstać się nie chciało .. juz mi ta pogoda system rozwala ...wczoraj na minusie temp dziś deszcz .. szlak ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Witam się i ja. U nas też dziś deszcz ale temp. na plusie. Ja dzisiaj od 5 już nie śpię bo m poszedł do wc i mnie zbudził i potem już zasnąć nie mogłam. Dzisiaj zapowiada się ciężki i długi dzień. Teraz jestem w robocie, potem po 9 muszę pedzić do psychologa z młodym. Potem wracam do pracy. A o 17.00 mamy spotkanie wigilijne z pracy.

Hejka dziewuszki

Ale okropna pogoda...Dobrze ze dziś tylko na chwilę muszę wyjść z domu do kosmetyczki.

Nessi no coś tu cichutko ostatnio. dziewczyny pewnie już święta planują.

Mania mój mąż ma to samo. Chłop jak dąb a głupi kaszel czy katar i on od razu umiera. Nawet nie tak dawno miałam śmieszną sytuację :-) mój "malutki" mąż twierdził, że źle się czuję i to na pewno jakieś zapalenie płuc albo i jeszcze co gorszego. Znalazłam termometr i kapalam mu zmierzyć temperaturę. Wyciąga ja spod pachy i mówi " patrz! a nie mówiłem, że jestem chory!" ja patrze a tam 36,8 i mówię, Danuś to nie jest gorączka. Oczywiście z fochem stwierdził, że już " TROCHĘ JEST, BO PRZECIEŻ POWINNO BYĆ 36,6! "

Artemida oj skąd ja to znam. Poprzednie święta też były dla mnie przykre. Do tego stopnia, że wzięłam dyżury w pracy.

To będą wasze ostatnie takie święta! Następne będa z dzieckiem na rękach albo w brzuszku :-) takie mam życzenie i koniec kropka.

Bum gdzieś ty przypadła com?

Ostatnia edycja:
A mojego rozwolnienie od rana wzięło [emoji23] nie pytajcie [emoji23][emoji23][emoji23]

A mojego rozwolnienie od rana wzięło [emoji23] nie pytajcie [emoji23][emoji23][emoji23]

Wołaj księdza! [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hej , ja tez się witam z rana z kawą.

Agnesis - a mi właśnie naprawili auto ale byłam dwa tygodnie uziemiona , najgorsze to że kasa przed świetami musiała być wydana :(

U mnie pogoda tez do duupy , mógł by ten śnieg spaść na święta !!!!

Ja bym sobie podpala dużej ale ten mój 'Adaś'- imię dzidziusia w brzuchu kopie mnie już tak mocno że budzi już nawet po nocach

Czy ktoś coś testuje niedługo czyli przed świetami ?

Miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry