reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen dzieci za szybko rosną prawda? najpierw się człowiek modli, żeby przetrwać pierwsze dwa lata, a potem się z utęsknieniem ten czas wspomina...

Artemida ale z ciebie super gospodyni :-) własnej roboty chlebek musi być extra na pewno. A jakiś taki wyjatkowy robiłaś z dodatkami czy zwykły ?

Carmen dzieci za szybko rosną prawda? najpierw się człowiek modli, żeby przetrwać pierwsze dwa lata, a potem się z utęsknieniem ten czas wspomina...

Artemida ale z ciebie super gospodyni :-) własnej roboty chlebek musi być extra na pewno. A jakiś taki wyjatkowy robiłaś z dodatkami czy zwykły ?
Z mąki zytniej z siemieniem lnianym i otrębami ;-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

1481726784-1d1mld.jpeg

Komuś kromeczkę z masłem?

Hej[emoji6]

Artemida, wygląda bosko. Ja poproszę kromeczke z masełkiem[emoji16]

Carmen, ja to sobie nie wyobrażam jak mój synuś do szkoły pójdzie. Strasznie ten czas pędzi. Jak teść? Lepiej?

Nessi, a nóż widelec coś się tam u ciebie kroi. Liczę że ktoś w końcu przejmie brzuch mój i Oleczki. Najlepiej jeszcze w tym roku[emoji6]

Tynka, oj jeszcze będziesz narzekać jak malutki będzie się rozpychac pod żebrami[emoji12] A brzuszek piękny, mój też szybko rósł, tylko że u mnie to dzieciątko duże było.

Ja dzisiaj nieprzytomna. Noc nieprzespana bo brzuszek bolał. Zastanawiam się czy to już kolki.. Dzisiaj pół dnia śpi na brzuchu ale na noc boję się go tak kłaść.

Bum, a ty gdzie? Krzaczory zaliczyłaś?

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Chlebek wyszedł pyszny :-) chyba będę go częściej piec

Na pewno lepszy niż kupny a w Holandii jest okropny chleb. Bleee
Czasem tęsknię za smakiem chleba polskiego :-D

Za tydzień to już się będę krzątac w kuchni o tej porze ;-)

Oj zebys wiedziala, ten czas tak cholernie szybko leci [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]

Dlatego chce drugiego niuniusia [emoji14][emoji14] mloda rosnie,to teraz kawaler a raczej maly ksiaze by sie przydal,ale czy Pan Bog zechce mnie wysluchac.[emoji15] [emoji15]

Dziewczyny na 18 ide do dentysty [emoji30] [emoji30] sram po gaciach aaaaaaaa

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej[emoji6]

Artemida, wygląda bosko. Ja poproszę kromeczke z masełkiem[emoji16]

Carmen, ja to sobie nie wyobrażam jak mój synuś do szkoły pójdzie. Strasznie ten czas pędzi. Jak teść? Lepiej?

Nessi, a nóż widelec coś się tam u ciebie kroi. Liczę że ktoś w końcu przejmie brzuch mój i Oleczki. Najlepiej jeszcze w tym roku[emoji6]

Tynka, oj jeszcze będziesz narzekać jak malutki będzie się rozpychac pod żebrami[emoji12] A brzuszek piękny, mój też szybko rósł, tylko że u mnie to dzieciątko duże było.

Ja dzisiaj nieprzytomna. Noc nieprzespana bo brzuszek bolał. Zastanawiam się czy to już kolki.. Dzisiaj pół dnia śpi na brzuchu ale na noc boję się go tak kłaść.

Bum, a ty gdzie? Krzaczory zaliczyłaś?

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55
Tesc nie wiadomo jak, w sensie ze niestety ma dwie brzydkie patologie : jedna nerka juz nie dziala,druga nerka tez nie za dobrze i watroba ze tak powiem przegnita...powiedzieli ze moze zyc tydzien,jak i miesiac.....nie wiedza sami jak dlugo. Dzis mu robili gastroskopie i wieczorem bedziemy wiedzieli skad ten wewnetrzny wylew...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry