reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wszystkie nasze chłopy maja z nami za dobrze [emoji38] dobrze, ze chociaż hormony nam buzują od czasu do czasu to sie im po głowie dostanie [emoji16]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
A co qrwa Agnesis...lekko im nie bedzie
Nie moze byc caly czas dobrze i zjebka sie nalezy [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Ja sie ozarlam pizzà, teraz musze tylko beknac haha i bedzie ok. Mala zaraz o 8 do wyra no a maz mi obiecal masaz wiec wykorzystam

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze muszę temu człowiekowi prezent pod choinkę kupić, ale poczekam az mi sie okres skończy, bo na ta chwile jedynym trafionym prezentem wydaje sie być wiadro cykuty [emoji23] jak @ mi sie skończy to moze zasłuży na cos lepszego [emoji16]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Cykuta?? A to co ?? [emoji1][emoji1]
Ja mojemu kupilam 2 tyg temu sweterek,dokupie mu jeszcze perfum i niech spada [emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Trucizna [emoji23]

Ja już w łóżku. Dzisiaj znowu miałam wojnę z moim eh to wszystko mnie dobija. Ale już pogodzilismy się

Chciałabym przespać do końca roku i obudzić się w nowym....

Nie wiem jak przetwam życzenia od najbliższych mi osób. Na pewno poleca łzy.

Ciężki czas świat

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie dziś stary wkurza niemiłosiernie...
Kaszel ma a taaaaki słaby jakby zaraz miał zejść z tego świata...[emoji34] bosh [emoji32]

"Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury."

Do góry