reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum do 60-tki nie możemy tu siedzieć. Wtedy to już trzeba będzie otworzyć inny wątek- objawy menopauzy i radzenie sobie z nimi:).Kurde musi się nam udać w tym Nowym Roku bo ileż można się starać. Wiem, że Ci trudno ale nie trać kochana nadziei. Ty przynajmniej jesteś młoda a co ja mam powiedzieć. Zaraz mi stuknie 35 lat. Rezerwa jajeczek coraz mniejsza. Wcześnie dostałam okres bo w 5 klasie podstawówki to i pewnie menopauzę wcześnie będę miała. Moja mama ma 53 lata i już od paru lat ta menopauza ją męczy.

reklama
U nas też rano zimno. Było skrobanie auta, nawet od środka przymarzły szyby.Jedne buty zaczęły mi przeciekać więc jeszcze muszę kupić jakieś buty botki bo kozaki mam. Byłam wczoraj w sklepie ccc a tam strasznie poprzebierane rozmiary. Oczywiście 38 czy 39 nie ma.

Kacha a ja mam o tyle dobrze, że mam malutka stopę i rozmiar 37 to zawsze znajdę he he.

Czytałyście może artykuł o kobiecie ze Stanów chyba co urodziła noworodka ważącego 18 kg? sama ważyła 270 kg i ani razu nie była u lekarza...kurde jak takie kobiety zachodzą w ciążę to ja nie wiem.

Bylam bronić swojego projektu coby dostać dotacje ... nic więcej nie mowie coby nie zapeszyc :) di końca przyszłego tygodnia trzeba czekać [emoji46]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Tynka jeśli to prawda, ze przy 270kg zaszła w ciaze to jakis wielki cud, a jeszcze większy szok [emoji33]
Anula to trzymam kciuki zeby wszystko poszło po Twojej myśli.
Kacha ja tez mam problem z kupnem butów, jak skórzane to muszę mieć 35 inne czasem mogą być 36, ale i tak mały wybór z tych rozmiarów [emoji54]
U mnie tylko przednia szyba była tro he zamarznięta, nie jest jeszcze najgorzej [emoji6]
A teraz szukam pomysłu, co mozna z tym zrobic? ->
8f251aa60d94bb5f159baa1d42661b78.jpg

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Kacha a ja mam o tyle dobrze, że mam malutka stopę i rozmiar 37 to zawsze znajdę he he.

Czytałyście może artykuł o kobiecie ze Stanów chyba co urodziła noworodka ważącego 18 kg? sama ważyła 270 kg i ani razu nie była u lekarza...kurde jak takie kobiety zachodzą w ciążę to ja nie wiem.
Tak,slyszalam cos o tyn w radio...jak widac cuda sie zdarzaja

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kacha ja tez wczoraj bylam w ccc ale rozmiarowki tragedia, ja potrzebuje 39-40 bo na grubsza skarpetke itp a tylko ulotke dostalam na 5% znizki na wszystkie buty, no ale kuzwa nie ma w czym wybierac

dżoł ja też mam tą ulotkę i dzisiaj znów poszłam. Jeśli chodzi o buty Lasockiego to muszę mieć rozm. 38. Trochę par przymierzyłam ale beznadziejnie leżały. Jedne mi się podobały w necie, jak zobaczyłam, że jest rozmiar to się ucieszyłam a jak zobaczyłam je na nodze to zrezygnowałam z ich kupna.

W sumie to boli go bark ale głównie chodziło mu o zwolnienie bo muwiłam że powinni byli go zabrać do szpitala i przebadać. Ma podwyższone ciśnienie i powiedzial lekarzowi że szybciej się męczy no i lekarz skojarzył objawy ze stluczeniem mięśnia sercowego przy takich urazach od pasa. Zobaczymy będzie miał jeszcze rtg i usg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry