reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen wcale bym się nie zdzwila , jakbym zaszła ino bym musiała dobrego rumaka poszukać [emoji23][emoji23] organizm mi w wieku 22 lat ! Płata figle a co dopiero będzie przy 60tce ! [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
60-ki zachodza fakt [emoji4][emoji4][emoji4][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na razie to nie wyobrażam siebie nawet w tym wieku wrrr , niechce strasznie się boje zestarzec [emoji57]

Carmen a jak u Ciebie temp , testy robisz dalej?

Dzien dobry śpiochy [emoji1]
Kawa wypita, a głowa pęka dalej. Wszystko przez to, ze wczoraj wyszłam bez czapki [emoji24] uwielbiam swoje wrażliwe zatoki [emoji53]
A od pół godziny cały czas slysze syreny straż, karetka, policja, na pewno wypadek juz od samego rana nieszczęścia [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Na razie to nie wyobrażam siebie nawet w tym wieku wrrr , niechce strasznie się boje zestarzec [emoji57]

Carmen a jak u Ciebie temp , testy robisz dalej?

Tez sie boje starosci [emoji53] i tez wole o tym nie myslec....
Bum nic nie mierze i nie testuje, nawet nie mam pewnosci czy owu byla....
Juz w tym miesiacu nie bede sobie niczym glowy meczyla
Jesli bede miala zajsc to fajnie,ale jesli nie to bede musiala to zaakceptowac. Ale zanim to zrobie to na pewno wyleje milion £ez
Agnesis ciebie bola zatoki, a mnie ucho od wczoraj
Pewnie tez mnie przewialo. Najgorsze jest to, ze boli jak cholera. Najgorzej przy przelykaniu czegokolwiek...
Ja wlasnie pije [emoji477]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry .. ja juz w terenie ... zimno,jeszcze szaro buro .... trzymajcie kciuki bo mam misje i gacie pełne zw stresu[emoji23]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Dobry .. ja juz w terenie ... zimno,jeszcze szaro buro .... trzymajcie kciuki bo mam misje i gacie pełne zw stresu[emoji23]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Co to za misja?
Ja się bujam pksem bo auta nie mam, mróz u nas a kawałek jeszcze będę miała do przejścia. Dzień pełen wrażeń. Mąż po lekarzach biega. Muszą sprawdzić czy przypadkiem serca sobie nie obił.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:-)

Witam z poranną herbatką z cytryną. Śniadanko zjedzone i teraz odpoczywam he he.

Anula a gdzie ty tak z samego rana wyruszyłaś ? U mnie -7 ° brrr

Majka współczuję autobusu. Ja w czasie studiów się najeździłam mega. Mam dość do końca życia chyba. A mąż ma jakieś dolegliwości po wypadku, że na badania musi jechać ?

Bum bierzesz luteinę czy nie? ciekawe kiedy twój okres raczy zawitać. Super prezent dla chrześniaczki :-) moja siostrzenica też uwielbia i kucyki pony i ciastolinę, więc połączenie extra.

Ja już mam prezenty dla swoich chrześniaków, został nam tylko mojego D chrześniak Antek. Chłopak ma 5,5 roku i jedyne co go interesuje to traktory. Kompletnie nic więcej...

Dzięki dziewczyny za komplementy co do brzuszka. Pojutrze wizyta i ciekawe co doktor powie. Doczekać się nie mogę już, jak zobaczę małego na USG. Może się uda jakieś ładne zdjęcie zrobić to się wam pochwalę. Tak bardzo bym chciała, żeby się wam szybko udało i żebyśmy wszystkie zostały mamami w 2017 roku.

Do góry