reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum No na @ ale wku*wia mnie fakt chodzenia w podpaskach ponad 10 dni w cyklu [emoji53] @ powinna być we wtorek a teraz 5 dni bedzie leciało cholerstwo [emoji24]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Jeszcze musiałam sąsiadkę zgasić, bo mnie tez wkurzyła. Pyta czy wcześniej moj pies był wychowywany w bloku czy na podwórku. Mowię jej ze w domu. A ona mi, ze moj pies strasznie wyje całymi dniami, bo ona nie pracuje o słyszy. To mowię, ze to bardzo dziwne, bo ja tez nie pracuje i nic nie slysze. Mówi to moze jak wychodzisz? Mowię, ze owszem ale zostawiam dyktafon i szczeka ale po kilka sekund, rekord 10 minut-dzis. Poza tym wychodzę na krótko i nie jest możliwe zeby wyła cały dzien. Nawet jakby wyła godzinę czy dwie, to niech mi nie pieprzą ze cały dzien [emoji35][emoji35][emoji35]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Majka cud miód [emoji7] i przeczucie Ci sie sprawdziło [emoji16]

Majka gratuluje córci!Teraz to już możesz szaleć po sklepach z ciuszkami.
agnesis Twoi sąsiedzi jacyś schizowi są.
xbum ja też nie cierpię tej pory roku. Rano jak wstaję do pracy to wychodzę z pokoju jak zombie. Oby do wiosny.

Spokojnie, myśle ze doktor wie co robi.
Są jeszcze inne metody stymulacji.
Szkoda ze nie masz wglądu w wyniki bo mogłabys to skonsultiwac gdzies.

Wiem jakie to frustrujące. I wiem jak Ci teraz źle. Ale musisz wierzyć i walczyć.
Dasz radę. [emoji106]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."
Wątpię... Pomału wydaje mi się że holendrzy podchodzą do tego na luzie. W Polsce bardziej działają w tym wypadku... Gdyby tylko dało się szybko do lekarzy dostać...

Siedzę w domu i tylko myślę. Zresztą w pracy tez bym tylko o tym myślała... Najchętniej to bym wymieniła te swoje jajniki na nowe.
Nawet nie zajmują się tym moim tsh na poziomie 5,2 może dlatego owu nie chce się pojawić....
Sama już nie wiem.... Nie chce z ciemno się starać bo to już miałam. Bez usg nie będę wiedzieć kiedy owu. Temp nie pokazuje. Testy kłamią.... Nie wierzę już w nic, nawet w siebie.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Tsh faktycznie należało by uregulować
A postawiła jakąś diagnoze? Coś Ci wyjaśniła?

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Tsh faktycznie należało by uregulować
A postawiła jakąś diagnoze? Coś Ci wyjaśniła?

Nic. Dla niej jestem jak zwykła pacjentka holenderska, która po clo ma owulacje a po owu 14dni później ma @ albo jest w ciąży.

Czasem wydaje mi się że wiem wielej na temat Pcos niż ona sama...

Tsh mam ponownie zbadać pod koniec grudnia...Jak będzie takie samo da skierowanie do ichniego endokrynologa..... Ale jeśli znowu będzie w normie nic nie zrobią.

Tu jest ta opieka medyczna do kitu. Wszystko robią wg podręcznika a kiedy ktoś odbiega to i tak idą ta droga jak przy zdrowej.... A lekiem na wszystko jest tu paracetamol... Aaa i 38 to nie gorączka!! Wiec jak ktoś przyjeżdża z dzieckiem z taką temp to dają paracetamol i do domu.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Kacha schizowi sa, bo tu nikt zwierząt nie ma, poza mną i sąsiadka z parteru. Jak ją spotkam to zapytam czy jej tez sie skarżyli na szczekanie psów, ale już dawno jej nie widziałam [emoji53]

reklama
Do góry