reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No nie mogłam tych jednostek znalezc a na wyniku nie podali

No to ciesze sie bardzo ze sa w normie [emoji16]
Dziękuję za pomoc[emoji16]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

reklama
Dziewczyny macie storczyki? Mojemu jednemu liść sie cos zepsuł [emoji53] moze go usunąć?

a8e79e9c2ad359b8f5ea59ada8ef5e62.jpg
98f9d323b4668f74979c07cf0a6126c6.jpg

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ja niestety kwiaciara nie jestem
Wszystkie kwiatki przy mnie umieraja [emoji1][emoji1][emoji1]
Jedyne,co mam od dwoch lat to cytryne przeogromna,ze jak mi zabraknie to se zrywam [emoji14][emoji14][emoji14] i wkrajam do herbatki

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety kwiaciara nie jestem
Wszystkie kwiatki przy mnie umieraja [emoji1][emoji1][emoji1]
Jedyne,co mam od dwoch lat to cytryne przeogromna,ze jak mi zabraknie to se zrywam [emoji14][emoji14][emoji14] i wkrajam do herbatki

No u mnie tez jakoś dziwnie kwiatki zdychają [emoji54] nie mam ręki, ale staram sie [emoji16] mam tylko storczyki i jeszcze dwa drzewka bonsai, ale zapuszczone, na wiosnę bede musiała poprzycinac [emoji41]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Rene dobrze ze jest ok .... no i ze lepiej się czujesz .. !

Bum jak tam ?

Agnes @ nie ma ? moja juz prawie odpuszcza ...jej szczęście bo masakra .... jeszcze z dzień i po ....

Artemida kurcze kiepskie to wszystko ... oby coś zaradzili ... dobrze ze badania robią lepsze to niż mieliby nic nie robić hmm ... znajdą jakiś plan ....

Carmen jak samopoczucie ?

A ja wstalam z okrutnym bólem głowy .. masakra ... ciśnienie mnie dobija .. wczoraj temp na minusie a dziś 10 stopni ... i weź tu nie zeswiruj ....

Walczylam wczoraj aniołem na konkurs .. skończyłam i chwałę się [emoji41] 50 cm piękna hehe aż mi żal ją oddawać choć na zdjęciu i tak nie ma takiego efektu ....

Zobacz załącznik 786752Zobacz załącznik 786753Zobacz załącznik 786754Zobacz załącznik 786755

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Samopoczucie ok, nie zawsze ale niekiedy handra mnie dopada
Sluchaj sliczny ten twoj aniol,nie chcesz mi takiego ulepic???? Zajebiaszczy jest [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] sklej mi z takie dwa,kase ci wysle za aniolki i na przesylke do wloch. Please zakochalam sie

A mi sie już moje psm'owe mdłości zaczęły. Fakt niby owu była w 13dc to i okres ma prawo przyjść wcześniej [emoji53] i po co było sie tyle bzykać [emoji23] zmarnowaliśmy materiał genetyczny tylko [emoji12]

Mania ewidentne moj pms przyćmił moj umysł, bo pisałam, ze stosunek lh i fsh ma być około 1 a liczyłam uparcie różnice [emoji23]
Wiecie co nerka mnie napieprza i kręgosłup. Starość?! [emoji33] zaczynam zdychać [emoji54]

mnie za to nerki i korzonki bola na malpe,jak juz kluje to wiem ze doopa,nawet nie wiem dokladnie co do dnia ktory mam dc.....moze to i lepiej...
Zreszta ten rok nie moj, moze nast. bedzie laskawszy ze mna.....

reklama
Moje plamienie wyjątkowo obfite i bolesne, a moze zaraz małpa przylezie o 5 dni za szybko [emoji33][emoji24] od kiedy sie staramy normalne cykle mam tylko na luteinie [emoji20] starość, kuźwa starość! Sprzęt już nie ten [emoji50]

Do góry