Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Endometrium ponad centymetr to dobre [emoji106]
"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."
A miałaś badane hormony płciowe?Tylko dlaczego żadne jajco nie rośnie ? ;( ;( bez owu mogę zapomnieć o dziecku
Tak, w tym cyklu znowu na clo byłam ale nic nie rosło :'(A miałaś badane hormony płciowe?
"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."
A który masz dc? Ile po owu?O zaczęłam już plamić. Na luteinę w tym cyklu już za późno, nie?
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Spokojnie, myśle ze doktor wie co robi.Nie wiem. Wyniki ma pani doktor w komputerze. Były w normie ale nie wiem jakie wysokości lh itd robiłam w poprzednim cyklu w 3dniu ale on trwał 17dni. Teraz jest 13dc i nadal cisza.... Dziś dała skierowanie na progesteron i oestradiol bo to endometrium jest spore a jajca malutkie w obu jajnikach... Dziś spadek temp miałam ale wg mojej doktor u mnie nic nie zadziała tylko sprawdzanie na usg... Nie mam sił już....
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom