reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja już w łóżku, nie mam dziś dobrego humoru...
Jeszcze czuje takie dziwne pikanie, jakby małe skurcze w pochwie... Dziwne to... A
Monit w czwartek z rana

Wszystko takie dziwne
Nawet nie mam ochoty cieszyć się świętami, jakoś tak wszystko do duszy

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

U mnie też dziś nastrój do bani [emoji17] Mój mąż też niepocieszony

A do tego tak mnie jeszcze,dziś pms trzyma że bym pozabijała [emoji34]

Popijam piwko, skoro mogę z czyatym sumieniem i idę spać

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Dziewczyny pewnie zajete gotowaniem na swieta [emoji485][emoji483][emoji484] [emoji23][emoji23]

A ja znowu o tym cholernym tsh...dziewczyny czy z 3,4 jest wogole szansa na donoszenie ciazy???? Moja mama nie moze znalezc moich wynikow z pierwszej ciazy. Jestem ciekawa jakie bylo. Mam wizyte 21.12 i znow bede blagac o eutyrox...
O zgrozo.... mam dosc tego kraju!!!!! [emoji13][emoji13][emoji13]
Niedlugo koncze ostatnie opakowanie castagnusa i inofemu (sie zawzielam i 3 m-ce) i czas sie zaczac starac....ale to tsh nie daje mi spokoju [emoji51][emoji51] nie chce 3ciej porazki!!!

Jutro lub po jutrze powinna przyjsc @ a tu nic a nic objawow [emoji44][emoji44] zawsze cos tam czulam i jakies plamienie sie zdarzylo... a tu ciiiii... to pewnie po lekach, ale troche zmylily mnie dzisiejsze mdlosci z samego ranca [emoji13][emoji13][emoji13] myslalam, ze puszcze pawia na klientow...fujj! Mam nadzieje, ze dobrze wyliczylam plodne bo chce ich uniknac do nastepnego cyklu..albo i dluzej. To mnie czasami przerasta [emoji30][emoji30]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Poczekam do soboty , planowo ma być @ za 3 dni u mnie ro nie możliwie , więc w sobotę machne jak @ nie będzie [emoji4] zadowolona az padła mi popołudniu od x czasu [emoji23]
Wiec matka się relaksuje przy piwku [emoji4]

A sa ponoć herbatki na pokarm pijesz jakaś? Ja jiestety z cycem nie pomoge bo młodej nie karmiłam cycem.
Chyba , ze w miedzy czasie rob mu mm... A co ile chce jeśc?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu nie karmiłas? Zazwyczaj je między drzemkami. Jak zaśnie to i 4-5 godzin potrafi przespać.

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Teczowa jak sie czujesz??? Jak opieka teraz??
I mam jeszcze jedno pytanie- czy Q10 bralas tylko do pozytywnego testu czy dalej bierzesz???
Pozdrawiam i glaskam brzusio [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski [emoji8] ja juz plamie ale brzuch mnie wg nie boli, moze to przez przeziebienie bedzie slabsza @ Jutro planowo powinna byc. Bylam u ginki, zrobila usg ale nic nie mowila. Zabrudzilam tylko głowice [emoji23][emoji23] . Pytalam czy brac clo powiedziala ze narazie nie i zobaczymy czy cos po inofemie mi urosnie. To juz chyba bedzie 3 cykl jak go pije. Tak wiec na 19.12 jestem zapisana na monit. I poza tym powiedziala zeby poczekac na badanie kariotypow bo jestesmy w kolejce zapisani na 10.01. A pozniej 4 tyg. na wyniki ☹️️ czyli zrozumialam to tak, ze mamy odlozyc starania do wynikow kariotypow. Ale nie zamierzam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Zabrudzilam glowice [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Piwko z soczkiem ?? Musi byc dobre

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

1481061811-1d1mld.jpeg

Dzis ròzowiutki drink
Codziennie mam doly, ale nie o ciaze
Tak jakos depresja mnie trzyma od dwoch tygodni. Wlasnie sobie obiecalam,ze musze z tym skonczyc bo wyladuje w wariatkowie.
Wy czasem tez myslicie stale o jednym i tym samym,albo w ogole myslicie i z igly widly robicie ?? Czasami juz mysle ze mi na psyche pada.....od dzis chyba bede wiecej ryjca w alkoholu moczyla[emoji1]
Czlowiek mniej mysli....

A tak na marginesie,boli mnie w klacie i jakos dziwnie oddycham....chyba kurde chora bede [emoji53][emoji53]

reklama
Zima jest to nic się nie chce , wszystkie grzeja dupke pod kocykiem hehe [emoji4]

karola u mnie dużo by pisać, chciałam - ale wyszło jak wyszło ... Wiem jedno , ze przy drugim nikogo słuchać nie będę i tak łatwo się nie poddam [emoji6]
Ale nie budzisz go specjalnie na jedzenie?

Carmen co to za drinko? [emoji41]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry