reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

1481036155-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka,najwazniejsze ze maz caly
Ja bylam z mala w centrum,zjadlysmy tam obiad i polazilysmy po sklepach. Kupilam mojemu juz jakis prezent -sweterek bo on sie w nich lubuje, na pewno jeszcze cos mu dokupie.

Bum szkoda,ze ta kreska nie jest podluzna [emoji14] moze jeszcze cos sie wybarwi tam gdzie ma.
Fajnie,ze mala zadowolona z lalki [emoji7]
Kurde padam na ryj, tyle sie nachidzilam ze az mi stopy pulsuja. Z sexu nici,bo maz ma 10 dni targow,wraca pozno. Po 1ej idzie spac i juz o 7 wstaje. Zal mi go , bo stoi po 14 godz na nogach w zimnym :/ mam nadzieje,ze szybko zleci i ze w koncu bedziemy razem bo umieram sama z nudow, psychicznie nie ogarniam. Dzieki Bogu,ze jest forum.....[emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wróciłam z zakupów z wielkim żalem bo jeśli chodzi o ozdoby świąteczne to Holandia mnie przeraża. Wybór zerowy jeśli chodzi o bombki.... Wróciłam z niczym. Jutro jedziemy do wioski obok może tam coś będzie....

Jedyny plus to weszłam do zielarskiego i kupiłam. Nie miałam listy mieszanki więc
Na razie tylko to kupiłam. Ale 2 opakowanie było gratis to zaoszczędziłam

1481038727760.jpg

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Załączniki

• 1481038727760.jpg
    1481038727760.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 249
Carmen hahaha ja tam kteski nie widzę [emoji23][emoji23] w ogóle juz nawet go wyrzucilam....
Jedynie co to kropkę widzę na miejscu kreski...
1481039458-1d1mld.jpeg
1481039501-1d1mld.jpeg

A ja wróciłam z zakupów z wielkim żalem bo jeśli chodzi o ozdoby świąteczne to Holandia mnie przeraża. Wybór zerowy jeśli chodzi o bombki.... Wróciłam z niczym. Jutro jedziemy do wioski obok może tam coś będzie....

Jedyny plus to weszłam do zielarskiego i kupiłam. Nie miałam listy mieszanki więc
Na razie tylko to kupiłam. Ale 2 opakowanie było gratis to zaoszczędziłam

Zobacz załącznik 786466

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
Ale masz asortyment [emoji33] a wiedz o tym , ze donga bierze się ino do owu [emoji58]
Choc ja tam biorę ciągle.

reklama
Do góry