reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oo artemida widzisz
Juz jakis krok do przodu !!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A mój mąż na to... Co to za drąg [emoji50] [emoji50] [emoji50] a ja na to że to takie coś na płodność. Tonacy łapie się wszystkiego.... Więcej nie pytał

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Może się ktoś przyłączy , P w pracy matka szaleje [emoji38] może jakiś pomocnik Mikołaja się zjawi [emoji23][emoji23]

Agnesis , Anula nie piszą , więc moze u nich na razie jest [emoji38][emoji38]

1481040134-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hoł, hoł, hoł[emoji6]

Co tu tak cicho u Was?

Majka, o rany, ja bym zawału dostała. Nie wygląda to ciekawie. Dobrze że mężowi nic się nie stało.

Carmen, No ladne zapasiki gromadzisz[emoji12] Oby efekty były. Ja jakoś nie ogarniam narazie że święta mają być. Ja ciągle z dnia na dzień żyje. W Holandii, tak smutno? A co oni tacy minimalisci?

Bum, a ty jak zwykle smak robisz. Jak ja bym się napiła takiego piwka z sokiem... Mmmm.... A Lenusia widać zadowolona z prezenciku. Co do testu to mi takie cuda na owulacyjnych wychodziło. Niby kreska np była ale jakaś taka rozlana. Powtórz jutro test, No chyba że masz na to olewke[emoji12]

U nas jak narazie dobrze. Jedyne problemy to moje cyce i brzuszek Olka. Tak to anioł nie dziecko. Śpi no i strasznie dużo je. Niestety nie wyrabiam z pokarmem[emoji53] Mam z tego tytułu doła że nie potrafię własnego dziecka wykarmic. Tak swoją drogą to czekam aż któraś przejmie po mnie mój brzuch. Mam nadzieję że znajdzie się taka na dniach[emoji6]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Carmen no nie lubię samego [emoji5] jak nie owocowe to z sokiem musi być a jest pyszne [emoji38] jeszcze kuzwa te 1 sacze [emoji6]

Hoł, hoł, hoł[emoji6]

Co tu tak cicho u Was?

Majka, o rany, ja bym zawału dostała. Nie wygląda to ciekawie. Dobrze że mężowi nic się nie stało.

Carmen, No ladne zapasiki gromadzisz[emoji12] Oby efekty były. Ja jakoś nie ogarniam narazie że święta mają być. Ja ciągle z dnia na dzień żyje. W Holandii, tak smutno? A co oni tacy minimalisci?

Bum, a ty jak zwykle smak robisz. Jak ja bym się napiła takiego piwka z sokiem... Mmmm.... A Lenusia widać zadowolona z prezenciku. Co do testu to mi takie cuda na owulacyjnych wychodziło. Niby kreska np była ale jakaś taka rozlana. Powtórz jutro test, No chyba że masz na to olewke[emoji12]

U nas jak narazie dobrze. Jedyne problemy to moje cyce i brzuszek Olka. Tak to anioł nie dziecko. Śpi no i strasznie dużo je. Niestety nie wyrabiam z pokarmem[emoji53] Mam z tego tytułu doła że nie potrafię własnego dziecka wykarmic. Tak swoją drogą to czekam aż któraś przejmie po mnie mój brzuch. Mam nadzieję że znajdzie się taka na dniach[emoji6]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55
Poczekam do soboty , planowo ma być @ za 3 dni u mnie ro nie możliwie , więc w sobotę machne jak @ nie będzie [emoji4] zadowolona az padła mi popołudniu od x czasu [emoji23]
Wiec matka się relaksuje przy piwku [emoji4]

A sa ponoć herbatki na pokarm pijesz jakaś? Ja jiestety z cycem nie pomoge bo młodej nie karmiłam cycem.
Chyba , ze w miedzy czasie rob mu mm... A co ile chce jeśc?

Oj Bum zrobilas mi smaka i też sobie kupiłam piwko z soczkiem.Tak doły jest super:sorry2:Ale powiem wasm ze jakoś gorzko mi jak to pije i to nie to a smaki były wielkie...ja tez Bum okres mam mieć gdzieś w niedzielę może w sobotę także będziemy testować podobnie.chyba że ja wcześniej zatestuje :-p

Hej laski [emoji8] ja juz plamie ale brzuch mnie wg nie boli, moze to przez przeziebienie bedzie slabsza @ Jutro planowo powinna byc. Bylam u ginki, zrobila usg ale nic nie mowila. Zabrudzilam tylko głowice [emoji23][emoji23] . Pytalam czy brac clo powiedziala ze narazie nie i zobaczymy czy cos po inofemie mi urosnie. To juz chyba bedzie 3 cykl jak go pije. Tak wiec na 19.12 jestem zapisana na monit. I poza tym powiedziala zeby poczekac na badanie kariotypow bo jestesmy w kolejce zapisani na 10.01. A pozniej 4 tyg. na wyniki ☹️️ czyli zrozumialam to tak, ze mamy odlozyc starania do wynikow kariotypow. Ale nie zamierzam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ttttt.jpg
f.jpg
nnnnnnnn.jpg

Załączniki

• ttttt.jpg
    ttttt.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 419
  • f.jpg
    f.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 433