Artemida90
Fanka BB :)
A mój mąż na to... Co to za drąg [emoji50] [emoji50] [emoji50] a ja na to że to takie coś na płodność. Tonacy łapie się wszystkiego.... Więcej nie pytał
...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój mąż na to... Co to za drąg [emoji50] [emoji50] [emoji50] a ja na to że to takie coś na płodność. Tonacy łapie się wszystkiego.... Więcej nie pytał
Poczekam do soboty , planowo ma być @ za 3 dni u mnie ro nie możliwie , więc w sobotę machne jak @ nie będzie [emoji4] zadowolona az padła mi popołudniu od x czasu [emoji23]Hoł, hoł, hoł[emoji6]
Co tu tak cicho u Was?
Majka, o rany, ja bym zawału dostała. Nie wygląda to ciekawie. Dobrze że mężowi nic się nie stało.
Carmen, No ladne zapasiki gromadzisz[emoji12] Oby efekty były. Ja jakoś nie ogarniam narazie że święta mają być. Ja ciągle z dnia na dzień żyje. W Holandii, tak smutno? A co oni tacy minimalisci?
Bum, a ty jak zwykle smak robisz. Jak ja bym się napiła takiego piwka z sokiem... Mmmm.... A Lenusia widać zadowolona z prezenciku. Co do testu to mi takie cuda na owulacyjnych wychodziło. Niby kreska np była ale jakaś taka rozlana. Powtórz jutro test, No chyba że masz na to olewke[emoji12]
U nas jak narazie dobrze. Jedyne problemy to moje cyce i brzuszek Olka. Tak to anioł nie dziecko. Śpi no i strasznie dużo je. Niestety nie wyrabiam z pokarmem[emoji53] Mam z tego tytułu doła że nie potrafię własnego dziecka wykarmic. Tak swoją drogą to czekam aż któraś przejmie po mnie mój brzuch. Mam nadzieję że znajdzie się taka na dniach[emoji6]
Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55