reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida podejrzewam jak sie czujesz. Dobrze, ze technika idzie do przodu i ratują nas słowniki w telefonach, przynajmniej sie porozumiewać mozna [emoji12]
Victoria u mnie tez chyba 7 cykl starań, ale po poronieniu. Wiec i starać mi sie już nie chce [emoji54]
Anula maść rozgrzewająca sie znajdzie, a jak chłopu foch przejdzie to i nawet moze on pogrzeje trochę [emoji16] odezwał sie do mnie - zapytał gdzie jest Młody. Od wczoraj mu mówiłam, ze idzie spać do cioci, a ten mi teraz o 23 wyskakuje z głupim pytaniem. To znow dostał pocisk ze niczym sie nie interesuje i mnie w ogóle nie słucha, chociaż wiem, ze zapytał tylko po to żeby sie w ogóle do mnie odezwać [emoji23] i po co mu to było? [emoji848][emoji41][emoji41]

No nie przemyslal chłop i strzelił sobie w kolano .... oj oj ....Tej nie śmiej się ze słownika bo oczywiście mi tu podpowiada ale ja mimo to poprzedni post 2 razy edytowałam[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
No nie przemyslal chłop i strzelił sobie w kolano .... oj oj ....Tej nie śmiej się ze słownika bo oczywiście mi tu podpowiada ale ja mimo to poprzedni post 2 razy edytowałam[emoji23][emoji23][emoji23]

Oj w czasach pierwszych telefonów komórkowych z tradycyjna klawiatura edytowalabys w nieskończoność [emoji23][emoji854]

Oj w czasach pierwszych telefonów komórkowych z tradycyjna klawiatura edytowalabys w nieskończoność [emoji23][emoji854]

Dziewczyny przygarniecie mnie ja też chce normalnie , choć juz podjęłam decyzje, ze nie staram , ze w owu nie trzeba się byzkac itp. [emoji4][emoji4]

Ale chętnie się wezne za jakieś ćwiczenia huehue aby wyglądać jakoś dla siebie [emoji4][emoji4].

Viktoria witamy [emoji5]

Choccie se jakaś nazwę wątku fajna utworzymy macie jakieś pomysły?

Anula no ja i suchym pyszczku , teraz ziółka jedynie zaparzylam [emoji4] P nie zrobilam bo mnie wkurwia sknerus , niech doope ruszy i sobie zrobi [emoji5]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przygarniecie mnie ja też chce normalnie , choć juz podjęłam decyzje, ze nie staram , ze w owu nie trzeba się byzkac itp. [emoji4][emoji4]

Ale chętnie się wezne za jakieś ćwiczenia huehue aby wyglądać jakoś dla siebie [emoji4][emoji4].

Viktoria witamy [emoji5]

Choccie se jakaś nazwę wątku fajna utworzymy macie jakieś pomysły?

Anula no ja i suchym pyszczku , teraz ziółka jedynie zaparzylam [emoji4] P nie zrobilam bo mnie wkurwia sknerus , niech doope ruszy i sobie zrobi [emoji5]

Pewnie ze przygarniemy [emoji7]....
Tylko trzeba misję na poniedziałek wymysłec... kuzwa w poniedziałek rano chyba wejdę na wagę [emoji23]

Mi tam waga po porodzie stoi w miejscu [emoji19]

Moja podczas starań od yyy 4-5 lat poszła w górę tylko ja nie lubię ćwiczyc ...mogę jeździć na rowerze a bieganie -kurcze płuca bym wypluła[emoji53]

moj synek dziś wypalił do mnie: mamo musisz się dobrze odżywiać żeby dziecko prawidlowo się rozwijało, ja się pytam jakie dziecko,a on no te co będziesz miała kiedys w brzuszku.Żal mi sie go zrobiło.Pewnie naogladal sie jakis reklam.
agnesis, Anula i xbum widzę ze macie nieźle podejście.Niezle z Was aparatki.Też się pod Was podpinam.Dobrze ze zbliżają się święta to jest czym zająć mysli.Najgorsze ze rządzą nami hormony.Ja jak jestem pare dni po okresie to czuje się dużo lepiej psychicznie,potem 2 tyg.spoko- jakos sie nie spinam a im blizej okresu psycha szwankuje.A pierwszy dzień @ to juz wogole mega doleK.
U mnie 7 dc i dziś sexik bo dawno nie było więc ochota sie zebrała.

7 cykli to tez trochę,nie dużo nie mało ale jest .... robiłaś jakieś badania ? twój mąż nasienie badał ? jakieś suplementy łykacie ? przyczyna zdiagnozowana ? jaki plan działania ? cykle regularne ? [emoji38]

O losie ileż tych pytań :) ale zawsze to łatwiej będzie [emoji41]

Oj Kochana troszkę robiłam badań na razie tylko ja. Zrobiłam prolaktynke wyszła za wysoka po obciążeniu i tsh wyszło w normie. Miałam tez monitoring i pęcherzyk pęka ;) cykle w miarę regularne :) plan działania? Starać się jeszcze przez pół roku na luzie a potem będzie trzeba próbować innych rozwiązań ;)

reklama
Artemida podejrzewam jak sie czujesz. Dobrze, ze technika idzie do przodu i ratują nas słowniki w telefonach, przynajmniej sie porozumiewać mozna [emoji12]
Victoria u mnie tez chyba 7 cykl starań, ale po poronieniu. Wiec i starać mi sie już nie chce [emoji54]
Anula maść rozgrzewająca sie znajdzie, a jak chłopu foch przejdzie to i nawet moze on pogrzeje trochę [emoji16] odezwał sie do mnie - zapytał gdzie jest Młody. Od wczoraj mu mówiłam, ze idzie spać do cioci, a ten mi teraz o 23 wyskakuje z głupim pytaniem. To znow dostał pocisk ze niczym sie nie interesuje i mnie w ogóle nie słucha, chociaż wiem, ze zapytał tylko po to żeby sie w ogóle do mnie odezwać [emoji23] i po co mu to było? [emoji848][emoji41][emoji41]

Agnesis ale podobno gdy jest poronienie to chociaż pewność ze dochodzi do zapłodnienia i wiele kobiet w krótkim czasie zachodzi ponownie w ciąże i już wszystko w porządku się rozwija :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry