reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Osiągając szczyt swojej bezczelności zaproponowałam S ze moze isc spać do pokoju Młodego [emoji28]
Bum, Kacha dawajcie z nami [emoji12]
To co jutro pijemy [emoji851][emoji848][emoji38] ?

reklama
Agnesis ale podobno gdy jest poronienie to chociaż pewność ze dochodzi do zapłodnienia i wiele kobiet w krótkim czasie zachodzi ponownie w ciąże i już wszystko w porządku się rozwija :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To niestety u mnie m ta teoria sie nie sprawdza, jestem wyjątkiem od reguły [emoji54][emoji41]

anula nooo biegać też nie lubie , ale na jakąś zumbe bym się zapisała [emoji38]

kacha najważniejsze to myśleć pozytywnie ! [emoji6] nawet cię przepuszcze by się najpierw tobie udało a potem mi [emoji5]

agnesis ja tam zawsze mojemu proponuje, żeby się wyprowadził na trochę do mamy , ale kuzwa nie chce [emoji6][emoji23]
Jeszcze kuzwa patrzy na jakiś daremny film na filmboxie , czemu moj nie chce iść spać[emoji23][emoji23]

Jutro co pijemy , na wino jakoś patrzeć nie umie , więc odpadam [emoji40]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra dziewczyny, jak jutro mam golić nogi i robić inne ciężkie rzeczy to ja kończę drinkowanie i ide spać, czuje ze jutro sie zmecze [emoji23][emoji23][emoji16]
Dobranoc [emoji932][emoji932][emoji5]

Agnes a poszedł spać do małego pokoju ?;uważaj bo jeszcze cie zbalamuci :)

Bum no bieganie to nie .. fitness /zymba yyy no spoko ale samemu iść to trochę lipa jak dla mnie , może spotkamy się gdzieś na środku :)

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

anula zawsze można sobie puścić na yt hehe [emoji38][emoji38]

Ja też ide w wyrko , wypilam mieszankę i mnie zawsze spanie bierze po nich [emoji50]

anula zgasi światełko [emoji23][emoji362]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

gaszę [emoji106]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hhehe dobre jestescie
Ja se dzis wieczorem sama pilam grzanca na spirytusie,dala go kiedys mi kolezanka mojej mamy....grzal ostro w rure,no ale ze mojego nie bylo to se jeb£am sama
A co tam [emoji1]
Witam nowa kolezanke.

Ja rowerek do pedalowania mam, na posladki i uda przyrzad mam, po swietach mojego ugniote zeby mi kupil to gowno do biegania [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] jak zaniemoge i jebnè to chociaz w chalupie i nikt mnie nie bedzie widzial...zanim zaczelam z wami pisac to biegalam, raz pamietam w miesiac bieganien 3 x w tyg zgubilam az 6 kilo.
Hmmmm moze to bedzie moje postanowienie noworoczne.....
.......jak co roku[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] troche pobiegam i potem rzucam wszystko

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry