reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Myśle, ze to najlepsze co można zrobic.
Szkoda ze łatwiej sie mówi niż robi [emoji12] ale TAK koniec z życiem na cykle i fazy cyklu. Jutro wyciągam kiecke z szafy, wychodzę ze swoich wyciągniętych worków po ziemniakach, maluje oko i... i nie wiem co dalej [emoji55] trzeba sobie przypomnieć jak to było kiedyś "żyć"

Taaa .... Słuchaj ... jutro niedziela wiec robimy dzień "dla siebie " haa dzień spa ... maseczka na czape,coś na gebosza,piling,golonko,pazur .... make up - sexapilem aż zakipi ... i pamiętaj "Prawdziwe kobiety piją,palą i przeklinają"[emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Nawet mam jakas maseczkę na ryjca. Kupiłam rok temu i nie mialam zapału jej użyć. Jutro jest ten dzien [emoji23] ło jeżu i nogi ogole? A zimno mi po tym nie bedzie? [emoji23][emoji23][emoji23]

Nawet mam jakas maseczkę na ryjca. Kupiłam rok temu i nie mialam zapału jej użyć. Jutro jest ten dzien [emoji23] ło jeżu i nogi ogole? A zimno mi po tym nie bedzie? [emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć Dziewczynki jestem tu nowa :) chętnie zapisze się do tabelki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zapraszamy zapraszamy [emoji38] ....

Dziś lejdis bal [emoji483][emoji485][emoji484] ...

Bum a ty tak o suchym dziś ? Czy jagoda poszła w ruch ?

Artemida spisz ?

Zapraszamy zapraszamy [emoji38] ....

Dziś lejdis bal [emoji483][emoji485][emoji484] ...

Bum a ty tak o suchym dziś ? Czy jagoda poszła w ruch ?

Artemida spisz ?

Tak prawie, w łóżku już jestem. Oczy ciężkie, za dużo łez wylały dzisiaj eh

2 butelki wina po takim długim czasie nie picia robią swoje

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Tak prawie, w łóżku już jestem. Oczy ciężkie, za dużo łez wylały dzisiaj eh

2 butelki wina po takim długim czasie nie picia robią swoje

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
Oj ... wyśpij się kobieto ,jutro nowy dzien i będzie lepiej ... dystans musi być bo wszystkie zwarjujemy ooo [emoji38]

Witaj Agnesis :) jestem Wiktoria mam 30 lat 7 cykl starań. DZieci nie mam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
7 cykli to tez trochę,nie dużo nie mało ale jest .... robiłaś jakieś badania ? twój mąż nasienie badał ? jakieś suplementy łykacie ? przyczyna zdiagnozowana ? jaki plan działania ? cykle regularne ? [emoji38]

O losie ileż tych pytań :) ale zawsze to łatwiej będzie [emoji41]

reklama
Artemida podejrzewam jak sie czujesz. Dobrze, ze technika idzie do przodu i ratują nas słowniki w telefonach, przynajmniej sie porozumiewać mozna [emoji12]
Victoria u mnie tez chyba 7 cykl starań, ale po poronieniu. Wiec i starać mi sie już nie chce [emoji54]
Anula maść rozgrzewająca sie znajdzie, a jak chłopu foch przejdzie to i nawet moze on pogrzeje trochę [emoji16] odezwał sie do mnie - zapytał gdzie jest Młody. Od wczoraj mu mówiłam, ze idzie spać do cioci, a ten mi teraz o 23 wyskakuje z głupim pytaniem. To znow dostał pocisk ze niczym sie nie interesuje i mnie w ogóle nie słucha, chociaż wiem, ze zapytał tylko po to żeby sie w ogóle do mnie odezwać [emoji23] i po co mu to było? [emoji848][emoji41][emoji41]

Do góry