reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wie ktoś coś na temat tęczowej? Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.

Bum no nic ci nie wychodziło bo rano tego hormonu po prostu jest bardzo mało. On się zaczyna rano tworzyć dopiero i w nocy jego poziom spada. Przynajmniej tak czytałam:-)
U teczowej wszystko ok. Widziala serduszko [emoji169]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja. Ostatnio mało zaglądam bo mam trochę roboty. Mały choruje i co chwilę lądujemy u lekarza. Byliśmy we wtorek, środę i wczoraj. Leczy się na zapalenie migdałów i będąc w domu na antybiotyku złapał go jeszcze wirus. W niedzielę tak bardzo kaszlał że myślałam, że na pogotowiu wylądujemy. Dostał wczoraj syrop na receptę i jest dużo lepiej. Teraz na zwolnieniu siedzi z nim mój m. Mój m też coś podziębiony. No cóż taki sezon. U mnie 3 dc, więc nic się nie dzieje. Powiedziałam m, że ma mi zrobić prezent pod choinką w postaci testu z 2 kreskami.Termin @ szykuje mi się na święta.
Karola wielkie gratki!Chłopczyk duży i superaśny. Będziecie mieli co nosić.

Kacha taki sezon. Może jak porządniejszy mróz złapie to przestaną te wirusiska tak szaleć w powietrzu. Mój D też przeziębiony więc mu wczoraj proponowałam, że mu grzane piwo zrobię to nie chciał o. Mnie już 3 tydzień lekki katar trzyma.

Anula ja już usypiam znowu he he. Niestety położę się dopiero jak wrócę z wyprawy. Mąż dopiero jutro wraca...

A tak ogolem to mnie wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki sraczka wziela hehe. Tak dobrze sie czulam i wszystko a po 9 wieczorem takiej rewolucji dostalam w brzuchu ze ledwo do kibelka zdazylam. Dzis juz jest ok.....oby.
Ps ja tez ide spac. Cos zle sypiam. Musze dojsc do siebie. Dziewczyny a co to znaczy jak mnie tak jakby macica ciagnie..czuje takie wlasnie ciagniecie i takie dziwne pulsowanie...co jaks chwilke sie odzywa. Zaznacze ze jestem juz po okresie.....
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No mam dużo testów :-) zrobię też wieczorem. A ten niby ranny zrobiłam przed 10 jak się obudziłam he he :-) zrobię drugi popołudniu

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Śniadanie mistrzów na przebudzenie [emoji106][emoji106][emoji106]
31f5cdc5445454647582fdfe21f1a7fc.jpg

Do góry