reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen to mogą być jelita równie dobrze. A nawet jeśli nie to niewiadomo co to moze znaczyć. Moze zupełnie nic nie znaczyć.

reklama
O matko, ale pozerasz to slodkie.....
O jeny jelita,mam nadzieje ze nie....hmmm
Kurde ciagnie mnie i ciagnie juz od dwoch dni....no nic moze przejdzie. [emoji14]
Agnesis wiem ze ty sie znasz.na rzeczy...jaki krem bys polecila do skory suchej, a raczej bardzo suchej. Miejscami (np przy czole i brodzie ) az mi sie luszczy. Jest jakis fajny krem apteczny ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja byłam z małą u weta , był w szoku , ze od wczoraj tak świetnie wygląda i się czuje bo nawet go obszczekala [emoji23]
No ale jeszcze do niedzieli będzie się kluc [emoji4]

Muszę cos na obiad wymyślić , ale jakoś ochoty ns jedzenie brak... Młoda ma zupe , więc niech se P frytki wrzuci [emoji23]

carmen ktory ty masz dc? [emoji6]

U mnie sniegu napadalo, jeszcze trochę i na sanki można iść [emoji6]

Majka jak kawa z rondla? [emoji41]

Sent from my HUAWEI CUN-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Hejka:-)
Bum super, że psiaka zdrowieje:-) mnie też się dziś nie chciało niczego szykować. Dobrze ze miałam pieczarkowa z wczoraj. Jutro karkówka i kluski z dziurką.

Ale mnie spanie męczy o jejku. Chyba naprawdę będę musiała się zdrzemnąć bo nie da mi to spokoju.

Carmen ja mogę polecić kremy z La Roche, na mnie tylko te działają, a miałam wielki problem na twarzy [emoji6]
Objadałam sie tego słodkiego i jest mi niedobrze teraz. Muszę zjeść zaraz cos ciepłego, bo mi sie żołądek na druga stronę obróci [emoji20]

reklama
A ja byłam z małą u weta , był w szoku , ze od wczoraj tak świetnie wygląda i się czuje bo nawet go obszczekala [emoji23]
No ale jeszcze do niedzieli będzie się kluc [emoji4]

Muszę cos na obiad wymyślić , ale jakoś ochoty ns jedzenie brak... Młoda ma zupe , więc niech se P frytki wrzuci [emoji23]

carmen ktory ty masz dc? [emoji6]

U mnie sniegu napadalo, jeszcze trochę i na sanki można iść [emoji6]

Majka jak kawa z rondla? [emoji41]

Sent from my HUAWEI CUN-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Nie wiem ktory dc bo nie licze.[emoji1] W sumie zywa krew mialam juz 3 dni przed ta silna @ wiec nie wiem od kiedy liczyc. W tym miesiacu bez liczenia i mierzenia i bez testow [emoji51][emoji51][emoji51]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry