reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wie ktoś coś na temat tęczowej? Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.

Bum no nic ci nie wychodziło bo rano tego hormonu po prostu jest bardzo mało. On się zaczyna rano tworzyć dopiero i w nocy jego poziom spada. Przynajmniej tak czytałam:-)
U teczowej wszystko ok. Widziala serduszko [emoji169]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja. Ostatnio mało zaglądam bo mam trochę roboty. Mały choruje i co chwilę lądujemy u lekarza. Byliśmy we wtorek, środę i wczoraj. Leczy się na zapalenie migdałów i będąc w domu na antybiotyku złapał go jeszcze wirus. W niedzielę tak bardzo kaszlał że myślałam, że na pogotowiu wylądujemy. Dostał wczoraj syrop na receptę i jest dużo lepiej. Teraz na zwolnieniu siedzi z nim mój m. Mój m też coś podziębiony. No cóż taki sezon. U mnie 3 dc, więc nic się nie dzieje. Powiedziałam m, że ma mi zrobić prezent pod choinką w postaci testu z 2 kreskami.Termin @ szykuje mi się na święta.
Karola wielkie gratki!Chłopczyk duży i superaśny. Będziecie mieli co nosić.

Kacha taki sezon. Może jak porządniejszy mróz złapie to przestaną te wirusiska tak szaleć w powietrzu. Mój D też przeziębiony więc mu wczoraj proponowałam, że mu grzane piwo zrobię to nie chciał o. Mnie już 3 tydzień lekki katar trzyma.

Anula ja już usypiam znowu he he. Niestety położę się dopiero jak wrócę z wyprawy. Mąż dopiero jutro wraca...

A tak ogolem to mnie wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki sraczka wziela hehe. Tak dobrze sie czulam i wszystko a po 9 wieczorem takiej rewolucji dostalam w brzuchu ze ledwo do kibelka zdazylam. Dzis juz jest ok.....oby.
Ps ja tez ide spac. Cos zle sypiam. Musze dojsc do siebie. Dziewczyny a co to znaczy jak mnie tak jakby macica ciagnie..czuje takie wlasnie ciagniecie i takie dziwne pulsowanie...co jaks chwilke sie odzywa. Zaznacze ze jestem juz po okresie.....
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No mam dużo testów :-) zrobię też wieczorem. A ten niby ranny zrobiłam przed 10 jak się obudziłam he he :-) zrobię drugi popołudniu

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Śniadanie mistrzów na przebudzenie [emoji106][emoji106][emoji106]
31f5cdc5445454647582fdfe21f1a7fc.jpg

Do góry