reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jestem przyjęta na oddział. Narazie mnie kontrolują i tyle. Mały wg jednego lekarza 4300, a wg drugiego 4011. Trzeci lekarz stwierdził że nie powinien mieć dużo ponad 4 kg. No i szyjka skróciła się do 1 CM i mam 3 cm rozwarcia. Skurcze jakieś się pojawiają ale Narazie nieregularne. Trzymajcie kciuki żeby w końcu się rozkrecilo.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Jak Cię nie odesłali to chyba już coś znaczy ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karola trzymam kciuki żeby poszło szybko i bezproblemowo :) jeszcze chwila i spotkasz najważniejszego mężczyznę w swoim życiu [emoji16]
Wróciłam do domu, nagranie 2,46godziny. Przesłuchałam pobieżnie, szczekała ostatnia minutę nagrania, chyba jak usłyszała ze jadę [emoji848] pózniej przesłucham dokładniej, ale bede to codziennie nagrywać, jak straż miejska przyjedzie to im pokaże, ze pies szczeka tylko jak ktoś puka do drzwi i nie trwa to godzinami tylko chwile. Chyba ze pies mi sie rozkręci i kolejnym razem bedzie szczekać 2h [emoji1]

Hej dziewczynki

Karola trzymam kciuki:-) czytałam, że chcesz spróbować naturalnie. Super! Ja bym na twoim miejscu zrobiła to samo. Jak się mały nie będzie wstawiać, to zrobią cięcie i już. Ja jednak myślę, że ci się uda. Z racji pracy wiem, że czasami łatwiej się rodzą dzieciaki po 4 kg, niż te które ważą 3. Jeśli masz prawidłowe wymiary miednicy to będzie dobrze:-) Niedawno dziewczyna rodziła pierwsze dziecko i poszło jej super sprawnie a ,,małe" ważyło 4540.

Bum super lalka. Chyba kupię taką chrześniaczce, mają do mnie przyjechać w odwiedziny 18 grudnia. Myślę, że się ucieszy. Sezon chorobowy w pełni. Całe szczęście, że u Lenki obędzie się bez antybiotyku.

Agnesis nigdy bym nie pomyślała, że pies może cały czas wyć. Chyba jednak sąsiedzi trochę przesadzają, co z resztą potwierdza twoje nagranie. Ja bym na to nie wpadła, żeby użyć dyktafonu. A o obroży to pierwsze słyszę.

Artemida dziwny ten wykres. Z reguły z takich dziwnych wychodzą ciąże, czego ci życzę :-)

A ja już zakończyłam pracę. Wczoraj mega się przestraszyłam, bo ok 15 złapały mnie skurcze i to bolesne. Wzięłam nospe max ale nie przeszło, więc podjechalam do szpitala. Znajomy lekarz mnie zbadał i na szczęście wszystko dobrze. Szyjka piękna 5,4 cm a mały szalał na całego. Jednak to z przemęczenia. Dostałam kroplówkę i do domu mogłam wrócić. Teraz jest już dobrze.

Tynka możliwe ze wyła, a dzis zostawiłam włączona muzykę i otworzyłam jej balkon wiec moze inaczej sie czula. Zaraz wychodzimy z młodym na zabawę andrzejkowa do szkoły to zostawię muzykę i dyktafon, balkon zamykam bo zimno [emoji12] zobaczymy co sie znow nagra.

agnesis bo ona moze ma dni co raz szczeka a raz nie ...
Moja tak np miała , jak potrafila wyc to calymi dniami a czasem zapomniała i było ok..
Moja jeszcze do roku niszczyła w mieszkaniu to ja nawet na kamerce ja nagrywalam by widziec co ona robi [emoji6]
Potem gdy behawiorysta do nas przyjechał polecił kennel i szybko sie do niego przyzwyczaila [emoji4] kocyk ma na to ma przytulnie [emoji5]
1480081363030.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480081363030.jpg
    1480081363030.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 198
Tynka no Elsa jeszcze o dziwo na topie , wiec jak jie ma to zapewne sie ucieszy [emoji3] fajna jest bo nie z plastiku tylko takiej jakby gumy [emoji4]
Magnez bierzesz? [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum my mieliśmy kenela, dużego, jakiegoś ocynkowanego, mocnego, a moja nie chciała ani tam wejść, a pózniej wyrywała szczebelki. Normalnie łapała zębami i wciągała je do środka. Pomyśle co jeszcze zrobic żeby nie hałasowała [emoji6]

Karola- trzymam &&&za bezbolesny poród i żeby wszystko było oki , już niedługo będziesz tuliła synka :-)

Bum- fajna lalka napewno się jej spodoba , ja też już zabawki kupione brakuje tylko jednej kalki barbie :)

Agnesis- mój pies tez wył ale moi sąsiedzi tez psy mieli i nikt problemu nie robił , jak nikogo nie było w domu i wył to podchodzili pukali do drzwi mówili do niego i się uspokajał :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry