reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Melduje się w nogami w górze ;-)

Mojego coś po zakupach napadło gdyby nie duże okno z salonie to by mnie na ławie wziął :p haha

Coś ostatnio ma na mnie za duża ochotę >:)

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Artemida no to tylko sie cieszyć , u nas musi byc potajemnie hehe [emoji4]

Dziewczyny u mnie sie pojawił sluz duzoooo sluzu , jak bialko kurze , szyjka wysoko, otwarta ( wedlug P ) i miękka , jest nadzieja , ze owu i jajnik czuje lewy [emoji55]

wff2krhmvaem9yip.png

Agnesis współczuję. I piesek się stresuje i wy razem z nim. W naszej klatce nikt nie ma piesków, ale na osiedlu ma mnóstwo ludzi. nawet było małżeństwo które miało bernardyna. Ciekawe czy ich psy wyją. Myślałam, że to tylko szczeniaki tak mają.

Bum no teraz Kraina Lodu na topie bardzo:-) moja siostrzenica też chodzi i śpiewa ,, mam tę moc " ha ha ha. W ogóle super ta bajka. Niedawno w tv oglądałam i bardzo mi się podobała.
Magnez zaczęłam brać jakiś półtora tygodnia temu. Ogólnie mnie brzuch boli bardzo często, ale skurcze miałam wczoraj po raz pierwszy i oby do kwietnia ostatni. Dokuczają mi bóle pachwin, ale to jestem w stanie bez problemu znieść.

Nati jak tam u ciebie? Ale zazdroszczę że masz już zakupy dla dzieci zrobione...ja będę musiała w tygodniu zrobić. W tym roku nie zostawię wszystkiego na ostatnią chwilę.

Artemida tylko pozazdrościć takiego męża he he:-) niech korzysta bo jak zajdziesz w ciążę to już koniec z ciągłym seksem. Mojego biednego męża to mi, aż szkoda. Teraz musi mu wystarczyć jeden numerek na półtora tygodnia. Nie narzeka ale widzę, że mu ciężko.

Tynka noo zanim mała pojdzie spać , ogarne , wykapie sie , P cos porobi to akurat ten przedzial czasowy jest [emoji23][emoji23]

Majka no oby z tego dzieła cos bylo w koncu [emoji14]

Tylkovteraz sie tak zastanawiam to temp pownna spaść jutro? Hmm...

wff2krhmvaem9yip.png

Agnesis współczuję. I piesek się stresuje i wy razem z nim. W naszej klatce nikt nie ma piesków, ale na osiedlu ma mnóstwo ludzi. nawet było małżeństwo które miało bernardyna. Ciekawe czy ich psy wyją. Myślałam, że to tylko szczeniaki tak mają.

Bum no teraz Kraina Lodu na topie bardzo:-) moja siostrzenica też chodzi i śpiewa ,, mam tę moc " ha ha ha. W ogóle super ta bajka. Niedawno w tv oglądałam i bardzo mi się podobała.
Magnez zaczęłam brać jakiś półtora tygodnia temu. Ogólnie mnie brzuch boli bardzo często, ale skurcze miałam wczoraj po raz pierwszy i oby do kwietnia ostatni. Dokuczają mi bóle pachwin, ale to jestem w stanie bez problemu znieść.

Nati jak tam u ciebie? Ale zazdroszczę że masz już zakupy dla dzieci zrobione...ja będę musiała w tygodniu zrobić. W tym roku nie zostawię wszystkiego na ostatnią chwilę.

Artemida tylko pozazdrościć takiego męża he he:-) niech korzysta bo jak zajdziesz w ciążę to już koniec z ciągłym seksem. Mojego biednego męża to mi, aż szkoda. Teraz musi mu wystarczyć jeden numerek na półtora tygodnia. Nie narzeka ale widzę, że mu ciężko.

Tylko dziwie się co mu skoczyło :D nigdy tak nie miał :p a może coś na rzeczy jest :D

Artemida szalej,szalej [emoji51][emoji51] u mnie tez zawsze potajemne numerki albo pod prysznicem...jak mala wchodzi to tata mamie plecki myje [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurna od roku czasu zwlekalam z dentysta...bo po ciazy jakas nerwowa sie zrobilam i bojaca..no a ze od tyg tak mi powrocil bol wlasnie tego zeba boli mnie jak cholera..bede musiala nerw z.jednego wyciagnac i odbudowac i przy okazji odkrylam ze kolejne dwa do plombowania...facet wyspiewal po 90euro za zeba plus wyczyszczenie...razem 340 €
Prezent swiateczny mam z glowy hehee
No ale ide,jak chce zajsc w ciaze [emoji2][emoji18]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum jeśli owu będzie w ciągu kilku godzin to chyba powinna podskoczyć.

Carmen ja też mam problem chodzeniem do dentysty. Mam kilka ubytków i obiecałam sobie, że do porodu to wszystko ogarnę.

Dziewczyny ja to sobie nie wyobrażam jak to będzie po porodzie z seksem...Mój D nawet dziś mi mówił, że gadał z kolegą i on dopiero 2 miesiące po porodzie zaczął się z żoną kochać.

reklama
Bum jeśli owu będzie w ciągu kilku godzin to chyba powinna podskoczyć.
Ale zawsze na owu mam najbardziej spadek temp a dzisiaj byla tak normalnie hmm...
Więc nie wiem czy powinna spaść czy co [emoji19]

Ale zrobilam po swojemu karpatke za bardzo nie wyrosla ale jest dobra haha + kawka rumowa pysznaaa [emoji38]
1480090122191.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480090122191.jpg
    1480090122191.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 293
Do góry