reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My po porodzie 3 tygodnie pierwsze bzykanko [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum ja wykresów nie ogarniam, bo zwyczajnie się nie znam. W tym przypadku akurat teoria często nijak się ma do rzeczywistości. Ja często mierzyłam temp z tydzien przed końcem cyklu żeby zobaczyć kiedy spadnie. Od początku do końca to nigdy nie mierzyłam. Ważne żeby jajko pękło :-) seksić się trzeba i już.

Ale ładne ciasteczko:-) ja jutro chyba szarlotke zrobię, bo w niedziele siostra z dzieciakami ma przyjechać. Muszę na jutro jakiś obiad wymyśleć, żeby wszystkim smakowało. Chyba jakieś mięsko upieke i frytki z piekarnika do tego.

Artemida szalej,szalej [emoji51][emoji51] u mnie tez zawsze potajemne numerki albo pod prysznicem...jak mala wchodzi to tata mamie plecki myje [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurna od roku czasu zwlekalam z dentysta...bo po ciazy jakas nerwowa sie zrobilam i bojaca..no a ze od tyg tak mi powrocil bol wlasnie tego zeba boli mnie jak cholera..bede musiala nerw z.jednego wyciagnac i odbudowac i przy okazji odkrylam ze kolejne dwa do plombowania...facet wyspiewal po 90euro za zeba plus wyczyszczenie...razem 340 €
Prezent swiateczny mam z glowy hehee
No ale ide,jak chce zajsc w ciaze [emoji2][emoji18]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

tylko że ja już mam 17 dc :D nie zdziwiłabym gdyby to było wcześniej :D
No nic byle do 6 grudnia :p

A sie bzyknelas szybko bo pipke mialas w calosci[emoji51][emoji51][emoji51]..ja po porodzie naturalnym to dlugo zwlekalam,bo az 3 miesiace!!!! W ogole nie chcial wejsc [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] bylam doslownie dziewica do kwadratu!!! Dwa szwy mialam w srodku i 4 na zewnatrz wiec tymbardziej o sexie nie marzylam. Ale chlopaczyna poczekal
Ooj wiecie kiedys lubialam dentyste za to teraz tak mi sie qrwa poprzestawialo,ze sie panicznie boje!!! No ale ciul, juz pojde

Ale zawsze na owu mam najbardziej spadek temp a dzisiaj byla tak normalnie hmm...
Więc nie wiem czy powinna spaść czy co [emoji19]

Ale zrobilam po swojemu karpatke za bardzo nie wyrosla ale jest dobra haha + kawka rumowa pysznaaa [emoji38]Zobacz załącznik 784950

wff2krhmvaem9yip.png
Ale zes mi smaka narobila, a ja tak kocham ten krem[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Musze mamie powiedziec,zeby mi podeslala te gotowe hehe

Carmen czyli chłop cię po porodzie znowu rozdziewiczyć musiał. Ale był zadowolony pewnie ha ha ha.
No ciekawe jak to u mnie będzie... i boję się tego porodu i jednocześnie nie mogę go doczekać.

Tynka no właśnie seksic sie trzeba i juz no, objawy ponoc są więc trzeba zaufac moze instynktowi , chyba dobrze napisalam [emoji38]
No obiad zapewne będzie każdemu taki smakowal [emoji6]

Carmen hehe no pipa w calosci ale brzuch troszkę narywal , wiadomo swks delikatny , ale przyjemny - chcica byla [emoji85]..

Ja dentysty tez sie boje , ale chodzimy co 3 miesiace na kontrole na razie wszystko mamy w porzadku i Lenka nawet była juz na kontroli hehe , zeby nie hyla taka pipka jak mama [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ale zes mi smaka narobila, a ja tak kocham ten krem[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Musze mamie powiedziec,zeby mi podeslala te gotowe hehe

No krem najlepszy , kij ze ciasto az tak nie wyrosło , krem najlepszy [emoji23][emoji23]
Mi te gotowe to wychodzą jak chcą raz sie uda raz nie , jedynie z rych gotowych to kopiec kreta robie [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

Iszlej a kiedy ten zastrzyk bierzesz , kiedy monitoring?
Dopiero w nastepnym cyklu dlatego,że moja lekarka ma miesiąc urlopu:hmm:.Mam teraz lekki ból owulacyjny,wiec się dzieje.Nie bede miała usg,ale i tak myślę,ze pękną.Im mniej mnie boli tym lepiej,bo wtedy z reguły pęka jajco.Kilka razy się to potwierdziło w moim przypadku.:biggrin2:

reklama
Do góry