reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Bum ja wykresów nie ogarniam, bo zwyczajnie się nie znam. W tym przypadku akurat teoria często nijak się ma do rzeczywistości. Ja często mierzyłam temp z tydzien przed końcem cyklu żeby zobaczyć kiedy spadnie. Od początku do końca to nigdy nie mierzyłam. Ważne żeby jajko pękło :-) seksić się trzeba i już.
Ale ładne ciasteczko:-) ja jutro chyba szarlotke zrobię, bo w niedziele siostra z dzieciakami ma przyjechać. Muszę na jutro jakiś obiad wymyśleć, żeby wszystkim smakowało. Chyba jakieś mięsko upieke i frytki z piekarnika do tego.
Ale ładne ciasteczko:-) ja jutro chyba szarlotke zrobię, bo w niedziele siostra z dzieciakami ma przyjechać. Muszę na jutro jakiś obiad wymyśleć, żeby wszystkim smakowało. Chyba jakieś mięsko upieke i frytki z piekarnika do tego.
Artemida90
Artemida szalej,szalej [emoji51][emoji51] u mnie tez zawsze potajemne numerki albo pod prysznicem...jak mala wchodzi to tata mamie plecki myje [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurna od roku czasu zwlekalam z dentysta...bo po ciazy jakas nerwowa sie zrobilam i bojaca..no a ze od tyg tak mi powrocil bol wlasnie tego zeba boli mnie jak cholera..bede musiala nerw z.jednego wyciagnac i odbudowac i przy okazji odkrylam ze kolejne dwa do plombowania...facet wyspiewal po 90euro za zeba plus wyczyszczenie...razem 340 €
Prezent swiateczny mam z glowy hehee
No ale ide,jak chce zajsc w ciaze [emoji2][emoji18]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
tylko że ja już mam 17 dc
No nic byle do 6 grudnia
Carmen24
A sie bzyknelas szybko bo pipke mialas w calosci[emoji51][emoji51][emoji51]..ja po porodzie naturalnym to dlugo zwlekalam,bo az 3 miesiace!!!! W ogole nie chcial wejsc [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] bylam doslownie dziewica do kwadratu!!! Dwa szwy mialam w srodku i 4 na zewnatrz wiec tymbardziej o sexie nie marzylam. Ale chlopaczyna poczekal
Ooj wiecie kiedys lubialam dentyste za to teraz tak mi sie qrwa poprzestawialo,ze sie panicznie boje!!! No ale ciul, juz pojde
Ooj wiecie kiedys lubialam dentyste za to teraz tak mi sie qrwa poprzestawialo,ze sie panicznie boje!!! No ale ciul, juz pojde
Carmen24
Ale zes mi smaka narobila, a ja tak kocham ten krem[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Ale zawsze na owu mam najbardziej spadek temp a dzisiaj byla tak normalnie hmm...
Więc nie wiem czy powinna spaść czy co [emoji19]
Ale zrobilam po swojemu karpatke za bardzo nie wyrosla ale jest dobra haha + kawka rumowa pysznaaa [emoji38]Zobacz załącznik 784950
![]()
Musze mamie powiedziec,zeby mi podeslala te gotowe hehe
Tynka no właśnie seksic sie trzeba i juz no, objawy ponoc są więc trzeba zaufac moze instynktowi , chyba dobrze napisalam [emoji38]
No obiad zapewne będzie każdemu taki smakowal [emoji6]
Carmen hehe no pipa w calosci ale brzuch troszkę narywal , wiadomo swks delikatny , ale przyjemny - chcica byla [emoji85]..
Ja dentysty tez sie boje , ale chodzimy co 3 miesiace na kontrole na razie wszystko mamy w porzadku i Lenka nawet była juz na kontroli hehe , zeby nie hyla taka pipka jak mama [emoji23]
No obiad zapewne będzie każdemu taki smakowal [emoji6]
Carmen hehe no pipa w calosci ale brzuch troszkę narywal , wiadomo swks delikatny , ale przyjemny - chcica byla [emoji85]..
Ja dentysty tez sie boje , ale chodzimy co 3 miesiace na kontrole na razie wszystko mamy w porzadku i Lenka nawet była juz na kontroli hehe , zeby nie hyla taka pipka jak mama [emoji23]
![wff2krhmvaem9yip.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fwff2krhmvaem9yip.png&hash=16bde8b0c6b32c01f3161c9b22d7beb8)
No krem najlepszy , kij ze ciasto az tak nie wyrosło , krem najlepszy [emoji23][emoji23]Ale zes mi smaka narobila, a ja tak kocham ten krem[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Musze mamie powiedziec,zeby mi podeslala te gotowe hehe
Mi te gotowe to wychodzą jak chcą raz sie uda raz nie , jedynie z rych gotowych to kopiec kreta robie [emoji2]
![wff2krhmvaem9yip.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fwff2krhmvaem9yip.png&hash=16bde8b0c6b32c01f3161c9b22d7beb8)
Dopiero w nastepnym cyklu dlatego,że moja lekarka ma miesiąc urlopuIszlej a kiedy ten zastrzyk bierzesz , kiedy monitoring?
![Hmm :hmm: :hmm:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/hmm9kf.gif)
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
reklama
Super.Tak trzymać i do roboty.Dziewczyny u mnie sie pojawił sluz duzoooo sluzu , jak bialko kurze , szyjka wysoko, otwarta ( wedlug P ) i miękka , jest nadzieja , ze owu i jajnik czuje lewy![]()
![Uśmiech :-) :) :-) :)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)