reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula a najlepsze jest to, ze to ta sąsiadka co jej dzieci, a zwłaszcza to młodsze robią większy hałas niż moj pies. No ale za dzieci mandatu nie dostanie [emoji6]

reklama
Anula a najlepsze jest to, ze to ta sąsiadka co jej dzieci, a zwłaszcza to młodsze robią większy hałas niż moj pies. No ale za dzieci mandatu nie dostanie [emoji6]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Już dwie godziny mnie w domu nie ma. Mam nadzieje ze tam sie nagrywa [emoji16]

Już dwie godziny mnie w domu nie ma. Mam nadzieje ze tam sie nagrywa
emoji16.png

emoji2.png
emoji295.png
emoji5.png
emoji364.png
emoji854.png
Ale by były jaja jakby się okazało że go nie włączyłaś :D

Włączyłam ale mógłby sie wyłączyć [emoji53] okaże sie za jakas godzinę [emoji6]

agnesis ja kupilam taka najzwyklejsza , na allegro jest za coś 20zł taka czerwona , pozniej moge ci linka wyslac. Ale ona jest bardzo czula , jak krzykniesz to nawet zaczyna wydawac dźwięk , ona 2 razy tak głośno piszczy a za 3 razem jak pies sie nie uspokaja to lekko prądem kopie [emoji58] u nas Lili na początku jak to ino piszczalo mega tez piszczala i nie umiala sie uspokoić potem zaczęło kopac , ale szybko skumala o co chodzi i z dnia na dzien bylo lepiej [emoji16] a teraz jest szczesliwa , nie oddana a ja spokojniesza jak wychodze z domu [emoji4]

Iszlej a kiedy ten zastrzyk bierzesz , kiedy monitoring?

Artemida no u Ciebie mozna powiedzieć ze góry i doliny [emoji6]
Kup te ziolka mowie ci moze cos sie poprawi [emoji4]

No ja moja tez nagrywalam i nie zawsze piszczala , bo czasem to sobie wolala cos pobroic hehe , ale kennel ma , wiec sobie w nim potem mogla broic do woli [emoji4]
Teraz obroża na boku , kennel otwarty całymi dniami nawet jak nas nie ma [emoji4]

Elsa przyszła jestem zadowolona , mam nadzieję , ze młoda tez bedzie ! W ogóle udalo mi sie bo zakupilam za 109zł a oferta zostala zmieniona i najtansza mozna zdobyc za 149zł [emoji38]

Mloda niby nic powaznego , przeziębienie , nic nie charczy , osluchowo czysta , ale nie obeszlo sie bez syropkow , bo kaszel jest paskudny i gorączka wczoraj była .

1480075590509.jpg
1480075595781.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480075590509.jpg
    1480075590509.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 191
  • 1480075595781.jpg
    1480075595781.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 196
Jestem przyjęta na oddział. Narazie mnie kontrolują i tyle. Mały wg jednego lekarza 4300, a wg drugiego 4011. Trzeci lekarz stwierdził że nie powinien mieć dużo ponad 4 kg. No i szyjka skróciła się do 1 CM i mam 3 cm rozwarcia. Skurcze jakieś się pojawiają ale Narazie nieregularne. Trzymajcie kciuki żeby w końcu się rozkrecilo.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Do góry