agnesis ja kupilam taka najzwyklejsza , na allegro jest za coś 20zł taka czerwona , pozniej moge ci linka wyslac. Ale ona jest bardzo czula , jak krzykniesz to nawet zaczyna wydawac dźwięk , ona 2 razy tak głośno piszczy a za 3 razem jak pies sie nie uspokaja to lekko prądem kopie [emoji58] u nas Lili na początku jak to ino piszczalo mega tez piszczala i nie umiala sie uspokoić potem zaczęło kopac , ale szybko skumala o co chodzi i z dnia na dzien bylo lepiej [emoji16] a teraz jest szczesliwa , nie oddana a ja spokojniesza jak wychodze z domu [emoji4]
Iszlej a kiedy ten zastrzyk bierzesz , kiedy monitoring?
Artemida no u Ciebie mozna powiedzieć ze góry i doliny [emoji6]
Kup te ziolka mowie ci moze cos sie poprawi [emoji4]
No ja moja tez nagrywalam i nie zawsze piszczala , bo czasem to sobie wolala cos pobroic hehe , ale kennel ma , wiec sobie w nim potem mogla broic do woli [emoji4]
Teraz obroża na boku , kennel otwarty całymi dniami nawet jak nas nie ma [emoji4]
Elsa przyszła jestem zadowolona , mam nadzieję , ze młoda tez bedzie ! W ogóle udalo mi sie bo zakupilam za 109zł a oferta zostala zmieniona i najtansza mozna zdobyc za 149zł [emoji38]
Mloda niby nic powaznego , przeziębienie , nic nie charczy , osluchowo czysta , ale nie obeszlo sie bez syropkow , bo kaszel jest paskudny i gorączka wczoraj była .