reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka nic nie poradzisz na czyjeś niepowodzenia. Przykro ze kogoś to spotyka, ale nie mamy na to żadnego wpływu.
A poza tym to ja byłam pierwsza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]

Ja o 6.00 dzieci do szkoły szykuje a o 5.00 Kazik mnie budzi jak wychodzi [emoji28]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wstaje o 6 i skacze ze szczęścia, ze dzis już piątek [emoji38]

Ja wstaje o 6 i skacze ze szczęścia, ze dzis już piątek [emoji38]

A Ty test owu wczoraj robiłaś?

Ech dla mnie to w zasadzie bez różnicy jaki jest dzień jedyne co się zmienia to że budzik nie dzwoni.
A Ty test owu wczoraj robiłaś?

Si, robiłam, ale nadal blado wypadł [emoji6]

Ale jaja. Ostatnio zaczął sie do mnie przypierdzielac sąsiad ze pies szczeka. Myśle, no pies nie kot, to kuźwa szczeka. A dzis zaczepiła sąsiadkę i pytam czy moj psiur jest uciążliwy, a ona mówi, ze jak nas nie ma w domu to ona cały czas wyje [emoji50][emoji33][emoji33] a wiecie co jest najzabawniejsze? Ze ja myślałam, ze ona nie umie wyć, nigdy przez 4 lata nie słyszałam, żeby ona wyła [emoji50] moze obroża antyszczekowa? Kurczę nie wiem tylko czy na wycie zadziała [emoji848]
I teraz sie boje z domu wyjść, bo zacznie śpiewać, ten zadzwoni na straż miejska i mandat murowany [emoji20]

Ide z nią teraz pobiegać, a pózniej włączę jej radio, otworze balkon i włączę dyktafon żeby zobaczyć jak sie zachowuje [emoji53]

hejka [emoji38]

agnesis film ogladalismy z P i jakoś wyszło hehe [emoji6]
Ja miałam z moją to samo, pies z lekiem seperacyjnym i to mega , nasza wyla jakby ja ze skory obdzierano , uwage tez mialam zwracana ... U nas obroza antyszczekowa zadzialala cuda , uzywala ja 3 miesiące i teraz nie musi nawet bez bateryjek zakładać [emoji4]
Wiec osobiście polecam..

Majka ja siedze na fb przez 24h [emoji23][emoji23][emoji23] apke mam włączona i jestem ciągle dostępna [emoji38][emoji38]
Moj wykres szalunie robi...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
hejka [emoji38]

agnesis film ogladalismy z P i jakoś wyszło hehe [emoji6]
Ja miałam z moją to samo, pies z lekiem seperacyjnym i to mega , nasza wyla jakby ja ze skory obdzierano , uwage tez mialam zwracana ... U nas obroza antyszczekowa zadzialala cuda , uzywala ja 3 miesiące i teraz nie musi nawet bez bateryjek zakładać [emoji4]
Wiec osobiście polecam..

Majka ja siedze na fb przez 24h [emoji23][emoji23][emoji23] apke mam włączona i jestem ciągle dostępna [emoji38][emoji38]
Moj wykres szalunie robi...

wff2krhmvaem9yip.png
Jak ty szalejesz to pewno i wykres hehehe

Do góry