reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Babcia przynajmniej nie zostaniesz [emoji28] ja mam dość specerow w czasie cieczki, jak same napalone samce za nami ciągną. A jeszcze ona jest agresyna strasznie na punkcie innych suk i młodziutkich psów. Wiec sie skończą moje udręki. Ale moj twierdził, ze pies nas znienawidzi za to, ze dzieci nie bedzie mogła mieć itp itd.
A mężowi księdza wzywaj [emoji23] z olejkiem kamforowym [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Noo zaraz by mnie tu o alimenty podali [emoji28] szalał by na wiosce ....

Tej no zawezwe mu chyba co się będę męczyć [emoji6]a dziś dzień " życzliwość " to musze być miła [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Ja też się witam z roboty. Niestety poniedziałki są najgorsze. Ja już odliczam tygodnie do Świąt bo wtedy mam urlopik i 9 dni wolnego będzie. A mi chyba przewiało zatoki bo jak się schylam to mnie pobolewa nad brwią, czuje taki ucisk, w dodatku oczy mi bardzo ropieją w nocy.
Agnesis polecisz coś na moje przypadłości wyżej ale bez recepty żeby było.
Marc u mnie też dość szybko po okresie pojawia się śluz, w 9 dc już go mam nieźle i czuję wtedy któryś z jajników. Moje cykle liczą 26 dni, więc u mnie owulka w miarę szybko.
Carmen chyba w następnym cyklu zdecyduję się na inofem,ze wskazaniem na lepsze samopoczucie, ograniczeniu słodyczy (bo w tym miesiącu moja chcica na słodycze jest bardzo duża) no i wzmocnienie owulki. Tylko nie wiem jak ja dam radę 2 saszetki pić dziennie- jestem nie systematyczna w przyjmowaniu leków.
xBUM kurcze dlaczego u nas te zachodzenie tyle musi trwać. Ja tam już nie liczę że mogło się udać w tym cyklu, z drugiej strony to może dobrze że sierpniówką nie będę bo synek chce jechać nad morze a my zawsze na początku czerwca jedziemy na wczasy za granicę.

Kacha sinupret jest dobry, a jak chcesz żeby cos szybko zadziałało to weź jakis ibuprom zatoki [emoji6] ja mam zawsze problem z zatokami i mam sinupret, wodę morska, sól do inhalacji, a jak to nie pomaga po tygodniu to antybiotyk [emoji6]

Kacha zdrówka ... a dla zatok idzie najgorszy czas ....

dobra biorę się za pracę bo czas leci ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

U mnie póki co cisza i spokój [emoji4] dzis 7dc dopiero
1479712879-adjvx5.jpeg

1479712888-pnlh4o.jpeg

U mnie wczoraj 22.43 2 kreski , i wszystko bolało , a dzisiaj tez w sumie trochę pobolewają jajniki :-)

reklama
Hejka [emoji5]

Carmen no to w końcu cholera dotarła [emoji4]

karola no to wieczorem byl zmęczony , to bierz go w obroty rano hehe [emoji38].

Agnesis cisza przed burza [emoji6]

Kacha kuruj się szybciutko [emoji5]

marc pracujesz jako? Hmmm przedszkolanka? [emoji2]

Moj wykresik co myślicie ?
1479719561588.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1479719561588.png
    1479719561588.png
    59,5 KB · Wyświetleń: 270
Do góry