reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No tak macie racje, ale do tej pory raczej mi się wszystko pokrywało
Ale organizm to nie szwajcarski zegarek, niestety [emoji17]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

reklama
agnesis ja ją lubie do temp bo mi owu i tak kalendarzyk nie wyznaczy [emoji6]

Moj to jakiś chiński haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Witam nowe staraczki :)
Bylam dzis na zakupach, duzo promocji bylo ..wszystko 50% i przy okazji zakupilam prezenty na urodziny dla meza.
A wiecie co wczoraj kupilam sobie vodeczke truskawkowa. Pyszna jest. Az jeb£am sobie dwa kieliszeczki od razu [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki testowałam przed chwilka , to 10 dzień cyklu boli mnie jajnik, a raczej pobolewa i dziwna sprawa bo kurde zawsze jakoś tak po okresie 2-3 dni zaczyna mi sie śluz jakby płodny i dzisiaj gdy zaczynałam sie kapać pojawił sie tak dosyć duzo ... test tez wykazał bardziej jakby ciemniejsza od wczorajszej zaraz dodam fotkę.
Noe wiem co myślec i czy juz zacząć ❤️❤️

U mnie za 3 dni termin @ i na bank już wiem ze ja dostanę.Wszystkie typowe objawy na nia już się pojawily-czuje się cala obrzmiala,dzis rano krzyze mnie pobolewaly, głową cmi i nerwa mam strasznego od 2 dni- wydzieram się na męża i małego.Więc 12 cykl staran przede mną.Jednak nie mam juz checi na te starania.
Nessi a Ty masz regularne cykle?Już sama sie zastanawiam nad sobą.Myślę ze mam owulke a tak naprawdę niewiadomo co tam jest grane co cykl.Cykle regularne, sluz plodny mam,cmienie jajników też, sex w dni plodne jest a tu zaraz 12cykl staran skończy.

marc korzystasz z apki czy telefonu? [emoji4]
Albo śluz albo pozostałości po bzykanku może ja to czasem mam z tym problem [emoji2]

kacha no też jestem w podobnym cs do ciebie i nie myślę by odpuścić , ogolnie już nie staram się na siłę ino bedzie co bedzie [emoji4]
Póki @ nie ma jest nadzieja , pamiętaj [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
marca ja tez palnelam apki czy telefonu miało byc apki czy laptopa [emoji23][emoji23][emoji23]
No test całkiem, całkiem ja bym brała małża w obroty ! [emoji4]
A po bzykanku nogi do góry [emoji41]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry