reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola 4xS
- sex
- schody
- sprzątanie
- sutki
Probujemy [emoji38] ja w szpitalu od 37tc latalam po schodach winda na 0 i do góry na 4 pietro co drugi schodek i nic hehe , ale sexu nie bylo gdzie [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Schody w domu mam codziennie, sexy były i są, sprzątanie to mi już bokiem wychodzi, a sutki to mnie już bolą od draznienia[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyno, to nieodrodny syn własnego ojca. Uparty jak osioł[emoji12][emoji12]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Mania to zdrowiej szybko ! [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Dzięki[emoji16]

Mam nadzieje że mi starczy sił by dziś zacząć starania i je uskuteczniać co drugi dzień, taki miałam plan w tym cyklu

Czuje już w tym cyklu o dziwo prawy jajnik [emoji16]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Schody w domu mam codziennie, sexy były i są, sprzątanie to mi już bokiem wychodzi, a sutki to mnie już bolą od draznienia[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyno, to nieodrodny syn własnego ojca. Uparty jak osioł[emoji12][emoji12]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Na mnie też nic nie działało za to w dniu porodu z rana przy badaniu już coś czułam. Mały czeka na dobry moment ;)

karola no to czekamy na malutkiego [emoji170] pokoik , kącik gotowy? [emoji4] chyba nawet wstawialas fotke co?

Mania to się ciesz ja na razie nic nie czuje , śluzu wczoraj trochę było , jestem ciekawa kojej jutrzejszej temp...

Artemida a taką mam , jestem zadowolona z cięcia bo blizna jest na prawdę super nie miałam w ogóle problemu z gojeniem itp [emoji4]

Iszlej no to pekna [emoji4] pamiętam , ze Julka brała , ale ona do nas rzadko zaglada...

1479673445208.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1479673445208.jpg
    1479673445208.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 270
Mania to się ciesz ja na razie nic nie czuje , śluzu wczoraj trochę było , jestem ciekawa kojej jutrzejszej temp...

wff2krhmvaem9yip.png

Ja według aplikacji mam dni płodne od 3 dni ale śluz dopiero dziś zaczął być przezroczysty i rozciągliwy, pewnie mi się wszystko poprzesuwa znowu [emoji57]
Ja co cykl czuje lewy jajnik, a w tym bardziej jakby prawy, ale lewy też się czasem odezwie [emoji4]
Mam nadzieje ze sie dostane w tym tygodniu do ginki

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

reklama
Organizm niestety aplikacji nie zna i jak w apce pokazuje owulacje to nie znaczy, ze organizm robi to samo [emoji6]
Ale i tak aplikacje lubimy [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry