reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola a ty na porodówke się dziś nie wybierasz ?[emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Ja??? Skąd... Właśnie zaczęłam półki z książkami sprzątać[emoji16]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Melduje się, Ja już po wizycie :-)

A więc tak duży pęcherzyk w lewym jajniku tylko był dziwny i pani doktor nie była pewna na 100% czy to rosnący pęcherzyk czy już pekniety. Kazała iść na progesteron w trybie pilnym, i już dziś zadzwoni czy owu była czy jeszcze nie. Podejrzewa że była wczoraj :-) wszystko wyjaśnia wyniki krwi.

Druga sprawa jest taka że znowu mam wysokie tsh - znaczy że mi bardzo skacze w górę i dół. Nie wiem co gorsze.

Także teraz czekam na telefon od pani doktor co tam się dzieje - czy owu była - w 9 dc czy jeszcze nie pękł i będziemy myśleć co dalej.

Tyle wiem :-)

Edit endometrium mam dobre :-)

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Melduje się, Ja już po wizycie :-)

A więc tak duży pęcherzyk w lewym jajniku tylko był dziwny i pani doktor nie była pewna na 100% czy to rosnący pęcherzyk czy już pekniety. Kazała iść na progesteron w trybie pilnym, i już dziś zadzwoni czy owu była czy jeszcze nie. Podejrzewa że była wczoraj :-) wszystko wyjaśnia wyniki krwi.

Druga sprawa jest taka że znowu mam wysokie tsh - znaczy że mi bardzo skacze w górę i dół. Nie wiem co gorsze.

Także teraz czekam na telefon od pani doktor co tam się dzieje - czy owu była - w 9 dc czy jeszcze nie pękł i będziemy myśleć co dalej.

Tyle wiem :-)

Edit endometrium mam dobre :-)

A jaki masz wynik tsh ?

A jaki masz wynik tsh ?

Nie mam przy sobie wyników ale mąż mówi że 5,2 było także znowu mam skierowanie na tsh przy następnym pobieraniu krwi

agnesis i nessi ja już od najmłodszych lat świecę oczami za synka. Mój to jest agent niezły, jak jestem na imprezie urodzinowej w sali zabaw i słyszę że coś się dzieje to tylko wtedy spoglądam nerwowo gdzie jest mój synek.Też go obskakuje i muszę zacząć to zmieniać.Ale jak ma się jedno dziecko tak człowiek się za bardzo rozczula. Na razie synek poważnieje i jest duża poprawa w zachowaniu ale jak pójdzie do szkoły to też krzesło zapewne będzie go parzyło. Dlatego pójdzie do szkoły pójdzie jako 7-latek. Kiedyś się jeszcze zastanawiałam bo synek jest z stycznia ale teraz już nie mam wątpliwości.

A do mnie dzwonił mechanik i zrobili mi auto gratis i jest już do odbioru. Gościu jest znajomym mojego taty i pewnie dlatego mam gratis.M ma mu kupić jakiś alkohol i czekoladki i dać za naprawę Kamień spadł mi z serca.

Mi się młoda dziś rozłożyła , biegunka i gorączka [emoji17][emoji17]

karola sprzątaj , sprzątaj moze się cos ruszy i sutki masuj to wydziela naturalna oksytocyne mi tak w szpitalu kazali [emoji5]

Artemida no to super i oby się udało ! [emoji8][emoji110][emoji110]
5.2 to kuzde duzooo , chyba , ze macie inne normy.

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida oj to faktycznie wysokie,a ty nie bierzesz żadnych tabletek na tarczyce ?
Dla starających się najlepsza granica jest od 1-2 ... ja miesiąc temu zbilam do 0,6 ... endo mówił ze super choć troszeczkę mi dawkę zmniejszył a raczej biorę naprzemiennie ... a startowałam z wynikiem coś ok 5 ,juz nie pamiętam ... no ale po tabletkach na tarczyce czuje się zdecydowanie lepiej ... do tego 4000j. Wit.d i witaminy z dużą dawka jodu ....

reklama
Carmen ja dziś byłam tylko na pobraniu krwi.. u gin byłam we wt.
Teraz chcąc się umyć zauważyłam plamy na majtkach. Niestety bo sprawdzeniu na chusteczki była krew. I teraz nie wiem czemu tak. Dziś 26dc. Przez 3 dni brałam dupaston tzn od Nd pon i wt tylko rano...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmmmmm a nie poprzesuwalo ci sie nic??? No chyba ze to wina dupka :(
Kurcze nie wiem co ci napisac,bo sama jesten w czarnej doopie[emoji51][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry