reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola a ty na porodówke się dziś nie wybierasz ?[emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Ja??? Skąd... Właśnie zaczęłam półki z książkami sprzątać[emoji16]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Melduje się, Ja już po wizycie :-)

A więc tak duży pęcherzyk w lewym jajniku tylko był dziwny i pani doktor nie była pewna na 100% czy to rosnący pęcherzyk czy już pekniety. Kazała iść na progesteron w trybie pilnym, i już dziś zadzwoni czy owu była czy jeszcze nie. Podejrzewa że była wczoraj :-) wszystko wyjaśnia wyniki krwi.

Druga sprawa jest taka że znowu mam wysokie tsh - znaczy że mi bardzo skacze w górę i dół. Nie wiem co gorsze.

Także teraz czekam na telefon od pani doktor co tam się dzieje - czy owu była - w 9 dc czy jeszcze nie pękł i będziemy myśleć co dalej.

Tyle wiem :-)

Edit endometrium mam dobre :-)

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Melduje się, Ja już po wizycie :-)

A więc tak duży pęcherzyk w lewym jajniku tylko był dziwny i pani doktor nie była pewna na 100% czy to rosnący pęcherzyk czy już pekniety. Kazała iść na progesteron w trybie pilnym, i już dziś zadzwoni czy owu była czy jeszcze nie. Podejrzewa że była wczoraj :-) wszystko wyjaśnia wyniki krwi.

Druga sprawa jest taka że znowu mam wysokie tsh - znaczy że mi bardzo skacze w górę i dół. Nie wiem co gorsze.

Także teraz czekam na telefon od pani doktor co tam się dzieje - czy owu była - w 9 dc czy jeszcze nie pękł i będziemy myśleć co dalej.

Tyle wiem :-)

Edit endometrium mam dobre :-)

A jaki masz wynik tsh ?

A jaki masz wynik tsh ?

Nie mam przy sobie wyników ale mąż mówi że 5,2 było także znowu mam skierowanie na tsh przy następnym pobieraniu krwi

agnesis i nessi ja już od najmłodszych lat świecę oczami za synka. Mój to jest agent niezły, jak jestem na imprezie urodzinowej w sali zabaw i słyszę że coś się dzieje to tylko wtedy spoglądam nerwowo gdzie jest mój synek.Też go obskakuje i muszę zacząć to zmieniać.Ale jak ma się jedno dziecko tak człowiek się za bardzo rozczula. Na razie synek poważnieje i jest duża poprawa w zachowaniu ale jak pójdzie do szkoły to też krzesło zapewne będzie go parzyło. Dlatego pójdzie do szkoły pójdzie jako 7-latek. Kiedyś się jeszcze zastanawiałam bo synek jest z stycznia ale teraz już nie mam wątpliwości.

A do mnie dzwonił mechanik i zrobili mi auto gratis i jest już do odbioru. Gościu jest znajomym mojego taty i pewnie dlatego mam gratis.M ma mu kupić jakiś alkohol i czekoladki i dać za naprawę Kamień spadł mi z serca.

Mi się młoda dziś rozłożyła , biegunka i gorączka [emoji17][emoji17]

karola sprzątaj , sprzątaj moze się cos ruszy i sutki masuj to wydziela naturalna oksytocyne mi tak w szpitalu kazali [emoji5]

Artemida no to super i oby się udało ! [emoji8][emoji110][emoji110]
5.2 to kuzde duzooo , chyba , ze macie inne normy.

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida oj to faktycznie wysokie,a ty nie bierzesz żadnych tabletek na tarczyce ?
Dla starających się najlepsza granica jest od 1-2 ... ja miesiąc temu zbilam do 0,6 ... endo mówił ze super choć troszeczkę mi dawkę zmniejszył a raczej biorę naprzemiennie ... a startowałam z wynikiem coś ok 5 ,juz nie pamiętam ... no ale po tabletkach na tarczyce czuje się zdecydowanie lepiej ... do tego 4000j. Wit.d i witaminy z dużą dawka jodu ....

reklama
Carmen ja dziś byłam tylko na pobraniu krwi.. u gin byłam we wt.
Teraz chcąc się umyć zauważyłam plamy na majtkach. Niestety bo sprawdzeniu na chusteczki była krew. I teraz nie wiem czemu tak. Dziś 26dc. Przez 3 dni brałam dupaston tzn od Nd pon i wt tylko rano...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmmmmm a nie poprzesuwalo ci sie nic??? No chyba ze to wina dupka :(
Kurcze nie wiem co ci napisac,bo sama jesten w czarnej doopie[emoji51][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry