reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej z rana[emoji4]

Kacha, ja też się dziś zdenerwowałam bo też nam auto umarło, a właściwie śmierci klinicznej dostapilo. Rano mąż do sklepu chciał jechać i dupa. Akumulator wysiadł. Dobrze że mamy jeszcze drugie, ale w planach miałam dzisiaj załatwić jeszcze kilka spraw no a teraz w domu muszę siedzieć. Dobrze że to małe auto to i akumulator tani...

Agnesis, ja choćbym chciała to nie potrafię bez forum. Muszę tu zajrzeć żeby chociaż poczytać co tam u Was...

Artemida, [emoji110][emoji110][emoji110]

Carmen, może to nie @ się zbliża tylko faktycznie ovu się przesunęła. Ja mogę potwierdzic że testy ovu wygrywają ciążę bo sama miałam pozytywny.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Hmmmmm nie wiem ....
Owulacje mialam i tak pozno...test pozytywny byl 23dc tj w zeszly wtorek...w srode/czwartek byla owu.....
Bo testy potem nawet cienia nie mialy.....
Dzis w nocy obudzil mnie bol jajca o 03:36 pomyslalam ze znowu mnie zaleje,ale jakos to sie nie stalo[emoji1][emoji1]
Tak wiec jesli wszystko mi sie poprzesuwalo to franca powinna przyjsc w ten wtorek/srode.....zreszta czuje ze dostane bo mnie tak cycki piluja po bokach...niestety znam ten bol blleeeeee

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo to prawda niestety :)
Teraz byle problem z dzieckiem nawet mniej zdolnym to zaraz do poradni wysyłają. A nie oszukujmy się ..nie wszystkie dzieci to geniusze. Pewnie, że każdy rodzic by chciał mieć inteligentne dziecko ...ale nie da się. Natomiast co do mnie to po prawdzie ...ja się liczyć porządnie nauczyłam od życia :p Umiesz liczyć ? licz na siebie :D Moja nauczycielka jak się dowiedziała, że ja studia pokończyłam to wyglądała jak muśnięta wzrokiem Bazyliszka. Skamieniała zwyczajnie. Do pewnych rzeczy w tym nauki człowiek dojrzewa po czasie. A najwięcej uczą życiowe doświadczenia a nie podstawy programowe :p

Zgadzam sie w 100% [emoji4]
Zobaczymy jaki wynik IQ mu z tego testu wyjdzie, moze wyższy od mojego [emoji23][emoji23][emoji23]
A tak ogolnie to chce porobić te wszystkie badania, żeby mi nikt w szkole nie zarzucał ze cos zaniedbuje jak widać problem. Problem jest taki ze go krzesło w dupę parzy jak ma siedzieć na lekcji [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Choroba ''zasiedziałego tyłka'' i mojego dopadła :) No cóż ...takie uroki macierzyństwa :D
Będziemy świecić oczami, bo do krzesła ich nie przykleimy :)

Choroba ''zasiedziałego tyłka'' i mojego dopadła :) No cóż ...takie uroki macierzyństwa :D
Będziemy świecić oczami, bo do krzesła ich nie przykleimy :)

Moj dodatkowo to jeszcze leniwy jest jak cholera. Ale moze to kwestia jego jedynactwa, bo mamusia wszystko zrobi, we wszystkim pomoże, bo to przecież cycuś mamusi [emoji28] ale już powoli go od tego cycka odstawiam, daje mu obowiązki w postaci wynoszenia naczyń po sobie, pakowania rzeczy do szkoły (wvzoraj poszedł bez piórnika, dzis bez mundurka [emoji16]), robienia kanapek, wynoszenia ubrań do kosza, żeby mi sie chłopak z panicza królewicza nie zmienił, bo mi pózniej synowa go odda z reklamacja [emoji12]

Ale moze to kwestia jego jedynactwa, bo mamusia wszystko zrobi,

To wina mamusi :D
U Nas też nie miał obowiązków ...z jego opieszałości wolałam go ubrać niż czekać X-czasu :Szło mu ciężko, ale się dostosował :)
Nadal zapomina np. o tym by kurtkę powiesić w szafie, albo schować buty. Ale reaguje na polecenia, więc rokowania są dobre :D
Ostatnio się bulwersował jak musiał zmywarkę rozładować ...:p Powiedziałam, że lepiej wyjmować czyste niż wsadzać brudne :D

Nie mógł Ci go na kable uruchomić?
No właśnie nie, bo musiał do pracy jechać. Akumulator i tak musimy kupić bo nie wiadomo jak stary jest ten co siadł. A ja się pewniej czuję że mąż pojechał drugim autem bo jakby trzeba było do szpitala jechać to będzie napewno a nie na słowo honoru bo może mu nie odpalić. Zresztą i tak ostatnio zdarzały się incydenty ze kręcił a nie odpalal od razu.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Carmen ja dziś byłam tylko na pobraniu krwi.. u gin byłam we wt.
Teraz chcąc się umyć zauważyłam plamy na majtkach. Niestety bo sprawdzeniu na chusteczki była krew. I teraz nie wiem czemu tak. Dziś 26dc. Przez 3 dni brałam dupaston tzn od Nd pon i wt tylko rano...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karola a ty na porodówke się dziś nie wybierasz ?[emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Do góry