reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum super ciuszki kupiła i to tak tanio.U nas jest na osiedlu fajny lumpeks ale jak miałam płacić16zl za koszulke dla małego, która widać ze już prana wiele razy była to zrezygnowałam i kupuję już tylko na wyprzedażach.Ostatnio nieźle obkupilam syna w smyku jak były te mega promocje.
Maziajka wiem ze lekarze niechca wystawiać dłuższych zwolnień bo ciaza to nie choroba, z reszta tez sie boja.Tylko zastanawia mnie czy nie mozna kogos juz przyjac na zastępstwo za nia, w sumie to jej płaci już ZUS.Ona już bedzie do końca na l4 bo dogadala to juz ze swoim lekarzem.

reklama
Bum super ciuszki kupiła i to tak tanio.U nas jest na osiedlu fajny lumpeks ale jak miałam płacić16zl za koszulke dla małego, która widać ze już prana wiele razy była to zrezygnowałam i kupuję już tylko na wyprzedażach.Ostatnio nieźle obkupilam syna w smyku jak były te mega promocje.
Maziajka wiem ze lekarze niechca wystawiać dłuższych zwolnień bo ciaza to nie choroba, z reszta tez sie boja.Tylko zastanawia mnie czy nie mozna kogos juz przyjac na zastępstwo za nia, w sumie to jej płaci już ZUS.Ona już bedzie do końca na l4 bo dogadala to juz ze swoim lekarzem.
A to nie zależy od pracodawcy?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bananka a taka z aldika i bardzo dobraaa [emoji5]

Mi się nic nie chce , te jajniki mnie bola dalej...

wff2krhmvaem9yip.png

Bum aldik to firma czy sklep? jak firma to napisz jeszcze w jakim sklepie kupiłaś.

Mnie to raczej nie boli nic...czasami minimalnie czuje coś po lewej stronie ale częściej tak na środki coś jakby mrowienie

Anula- mamy w ten sam dzień owu ?:D
WP_20161020_013.jpg

Trochę pojaśniał ...to minus tych testów :p Jak przeschną to bledną :) Ale pokazują ekstra.

Załączniki

• WP_20161020_013.jpg
    WP_20161020_013.jpg
    339,8 KB · Wyświetleń: 176
Ja tez uwielbiam lumpki mam w miescie obok.taki duzy jak biedronka Boze co tam sie dzieje na wyprzedazy:D ale cala rodzine idzie ubrac od a do z.Ubostawiam lumpy:D serio.Jesli sklep to kupuje przewaznie w H&M albo smyk.
Ostatnio to w ogole.zaszalam kupilam w Yucie mlodemu buty na zime za 4.90 haha:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny inofem pijecie jedna saszetke dziennie czy po 2? Czekam az przyjdzie mi przesylka i chce zaczac go pic.
I jeszcze jedno- czy jest znaczenie, o ktorej sie go pije?? W castangusie jest zaznaczone zeby brac go rano.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Bananka aldi , sklep coś podobnego jak biedronka [emoji5]
Ponoć niemiecki jest [emoji6]

Nessi właśnie prg skacze , dlaczego ? nie powinien wredziol tak skakac , juro sie zapewne dzwignie o 0.3 stopnia a potem znow spadnie ...
Mówiłam , ze te testy są ok !
Jak się czujesz , da radę działać? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dziewczyny inofem pijecie jedna saszetke dziennie czy po 2? Czekam az przyjdzie mi przesylka i chce zaczac go pic.
I jeszcze jedno- czy jest znaczenie, o ktorej sie go pije?? W castangusie jest zaznaczone zeby brac go rano.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pije 2 , staram sie pic rano , ale częściej zdarza sie wieczorem hehe [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry