NeSSi
Moderatorka
Infekcja bezobjawowa, ciąża, cykl bezowulacyjny ...może być wszystko i nic. do 0,4 stopnia jest błąd pomiaru.Nessi właśnie prg skacze , dlaczego ? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Infekcja bezobjawowa, ciąża, cykl bezowulacyjny ...może być wszystko i nic. do 0,4 stopnia jest błąd pomiaru.Nessi właśnie prg skacze , dlaczego ? [emoji4]
kacha absolutnie można zatrudnić na zastępstwo w takiej sytuacji. Zwolnienia są kontynuowane zawsze mniej więcej co 3 tygodnie i to nie ma wpływu na zatrudnienie osoby na zastępstwo. Umowa na zastępstwo jest formą umowy na czas określony tylko zamiast konkretnego czasu trwania umowy wpisuje się nazwisko osoby zastępowanej. I taka umowa ulega automatycznie rozwiązaniu jak tylko osoba zastępowana wraca do pracy.Bum super ciuszki kupiła i to tak tanio.U nas jest na osiedlu fajny lumpeks ale jak miałam płacić16zl za koszulke dla małego, która widać ze już prana wiele razy była to zrezygnowałam i kupuję już tylko na wyprzedażach.Ostatnio nieźle obkupilam syna w smyku jak były te mega promocje.
Maziajka wiem ze lekarze niechca wystawiać dłuższych zwolnień bo ciaza to nie choroba, z reszta tez sie boja.Tylko zastanawia mnie czy nie mozna kogos juz przyjac na zastępstwo za nia, w sumie to jej płaci już ZUS.Ona już bedzie do końca na l4 bo dogadala to juz ze swoim lekarzem.