reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
carmen a Ty ile się starasz? Ja już 10 cykl więc chyba zestarzeje się razem z Wami.Jeszcze 10 dni i chyba wejdę w 11 cykl. Im dalej to bardziej te starania dołują.

Dziewczyny jak to jest z zastępstwem za pracownicę która jest od połowy sierpnia na l4 ciążowym. (lekarz jej wystawia cały czas na 3 tyg. i ona je donosi)? Zostałam tu sama na placu boju. W sierpniu było mało roboty, we wrześniu i w październiku już dużo, siedziałyśmy tu we dwie, koleżanka 40 l wpadła i szybko poszła na zwolnienie.Dochodzi raz lub 2 razy w tyg. aby coś mi pomóc ale teraz lekarz powiedział jej żeby za dużo nie chodziła, więc raczej nie będzie wpadać do roboty. Szef mówi, że w kadrach nie godzą się na zastępstwo bo na krótki czas ma te zwolnienia.

Agnesis mnie tes sie rudy podoba ale na pewno nie zaryzykuje:-( jestem naturalna bardzo jasna blondynka i balabym sie.

Bum co kupilas fajnego?

Ja sie znow bigosu najadlam bede wieczorem umierac tak jak wczoraj o.0

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak to jest z zastępstwem za pracownicę która jest od połowy sierpnia na l4 ciążowym. (lekarz jej wystawia cały czas na 3 tyg. i ona je donosi)? Zostałam tu sama na placu boju. W sierpniu było mało roboty, we wrześniu i w październiku już dużo, siedziałyśmy tu we dwie, koleżanka 40 l wpadła i szybko poszła na zwolnienie.Dochodzi raz lub 2 razy w tyg. aby coś mi pomóc ale teraz lekarz powiedział jej żeby za dużo nie chodziła, więc raczej nie będzie wpadać do roboty. Szef mówi, że w kadrach nie godzą się na zastępstwo bo na krótki czas ma te zwolnienia.
Z tego co słyszałam to lekarz na początku ciąży nie może dawać długich zwolnień dlatego tak.
Agnesis co za ulga :p
Bum przecież ten wykres masz taki że równie dobrze może nie oznaczać nic, olej go ;)

Maziajka a nic takiego do mnie bo as deszcz dopadl ( ja mokra od stop do glow ) wiec same spozywcze produkty teraz weszlam do domu , mala padla , wiec mogę zabrac sie za obiad , dzis ryz z warzywami na patelnie [emoji4]
W ogole szlam kolo apteki i chcialam wejsc po test , ale cud ja nie kupilam hehe ! [emoji38] ale jutro przyjda mi zapewne z geminni bo kupilam 3 [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum a moze po prostu dopiero sie zagniezdza. Na moje jutro ci pieknie skoczy tempka zobaczysz.
Kacha u mnie dopiero 4 cykl staran a juz na starcie mam dosc :(

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Do góry