Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co słyszałam to lekarz na początku ciąży nie może dawać długich zwolnień dlatego tak.Dziewczyny jak to jest z zastępstwem za pracownicę która jest od połowy sierpnia na l4 ciążowym. (lekarz jej wystawia cały czas na 3 tyg. i ona je donosi)? Zostałam tu sama na placu boju. W sierpniu było mało roboty, we wrześniu i w październiku już dużo, siedziałyśmy tu we dwie, koleżanka 40 l wpadła i szybko poszła na zwolnienie.Dochodzi raz lub 2 razy w tyg. aby coś mi pomóc ale teraz lekarz powiedział jej żeby za dużo nie chodziła, więc raczej nie będzie wpadać do roboty. Szef mówi, że w kadrach nie godzą się na zastępstwo bo na krótki czas ma te zwolnienia.