reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum a moze po prostu dopiero sie zagniezdza. Na moje jutro ci pieknie skoczy tempka zobaczysz.
Kacha u mnie dopiero 4 cykl staran a juz na starcie mam dosc :(

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Caremn w takie cuda to ja nie wierzę [emoji52]

1476972705961.jpg
1476972713549.jpg
1476972718005.jpg

Moje lumpkowe lowy haha , kurtka to taka na sanki prędzej [emoji5] nie uwierzycie ile wydalam ...

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476972705961.jpg
    1476972705961.jpg
    82,5 KB · Wyświetleń: 198
  • 1476972713549.jpg
    1476972713549.jpg
    84,8 KB · Wyświetleń: 198
  • 1476972718005.jpg
    1476972718005.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 201
reklama
[emoji23][emoji23] no to ladnie. Pewnie za 100 to mozna sie ubrac na caly rok [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale powiem Ci ze trzeba trafić raz idziesz i są same szmaty , ale akurat mam ten jeden , ze nawet często fajne są , tyle co koje dziecko ma ubran z tamtad haha [emoji6] ale metki np z f&f , Cherokee [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Ale powiem Ci ze trzeba trafić raz idziesz i są same szmaty , ale akurat mam ten jeden , ze nawet często fajne są , tyle co koje dziecko ma ubran z tamtad haha
emoji6.png
ale metki np z f&f , Cherokee
emoji38.png
chyba większość mam chodzi na cuchy, ja też. Kupuje tez w sklepie ale tylko to czego na ciuchach nie dostane, mamy tu u mnie taki ciucholand a nawet 3 ale tej samej firmy i tam właśnie większość to f&f george, cherockee, gap, ale zdarza sie perełki np z zary. Jak młody poszedł do przedszkola to Pani zwróciła mi uwagę żeby go tak nie stroić , bo on chodzi w markowych ubraniach, że ładnie chodzi ubrany, ale inne dzieci moga sę źle czuć. Zrobiłam wielkie oczy i mówię jej ze to z ciuchlandu wtedy ona zrobiła jeszcze większe i pyta sie gdzie ten ciuchland bo sama by sie wybrała.

Hajmal no dokładnie hehe , ja Lene tez w sklepie ubieram , ale jak sie cos fajnego trafi w lumpku to biore i sie twgo nie wstydze [emoji4] , zaraz do prania się wrzuca i jak nowe a nie biore zadne z dziurami , plamami czy cos w tym stylu [emoji5] Jedynie to bielizny i butów nie kupuje [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja całą wyprawkę małemu tak kupiłam, babcia że mną biegala to były fajne czasy. Przy Amelce już byłam bardziej uziemiona to licytowalam paczki na allegro a potem dalej tak samo sprzedawalam też na tym dobrze wyszłam :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez uwielbiam lumpy:) ostatnio nic nie było fajnego z ciuchów ale kupiłam fajny misioplecaczek za 2 zł dla mojej chrześniaczki:)

Bum co to za mieszanka na patelnie? widziałam tam kukurydze w kolbie, którą uwielbiam. Też bym sobie taką kupiła...a jeśli chodzi o temperaturę to może rzeczywiście jutro Ci skoczy? nie wiadomo...mi dzisiaj skoczyło na 36,70 i nadzieja mi wróciła:)

Do góry