reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny, ale wy dużo produkujecie:) Czytam na bieżąco chociaż w porównaniu do Was to mało się odzywam. Wkurzyłam się dzisiaj bo robiłam testy owulacyjne i wyszły pozytywne w 25 i 26 dc później w 28 dc temperaturka pięknie poszła do góry to ja już cała uchachana a tu co?! temperaturka sobie spada z dnia na dzień i szlag mnie trafia na to już! 31 dc a ja mam temperaturę 36.35. Nie wiem co mam o tym myśleć. Nie czuje bóli przedokresowych i wogóle nie wiem o co kaman! Wkurzają mnie długie cykle bo czasu mi szkoda...
Musiałam się wyżalić...i już mi lepiej..
Co wy o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Hahaa pewnie ze pojdzie po blocie[emoji23][emoji23]
Ale nie ze mna[emoji23] za bolesne mam miesiaczki.
Bumm a moze cos sie gniezdzi!!! Moze akurat w tym ostatnim cyklu staran zaciazysz.
Bananka bo z tymi temp to mozna ociulec!!! Ja nigdy nie.zrozumialam ani tych skokow ani opadania...tzn wiem ze przy owu najpierw spada i potem rosnie ale w 31 dc to nie mam pojecia. Albo cos ci sie przesunelo albo dostaniesz okres albo nie wiem co [emoji6]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bananka czarna magia cyba jednak z tą temp...

Carmen ostatni cykl starań ale z clo, starać to się jeszcze będę do stycznia [emoji4]

Może to śmieszne, ale moj P tak co drugi dzień mi szyjke bada i powiem Wam dobrze mu idzie , i stwierdził , ze tak jak mialam ten pierwszy spadek to była wysoko , twarda i otwarta a dziś stwierdził, że wysokość ta sama , lekko twardawa i na pewno nie jest taka otwarta , tylko się zamyka , więc owu musiała byc tego 16dc [emoji50][emoji121]

wff2krhmvaem9yip.png

Myślę że owulka przesunięta o jakiś tydzien ze względu na stres w nowej pracy...w każdym razie dzień przed owu miałam 36.00 w dniu pozytywnych testów 36.25 i 36.30 i dzień po owu znowu 36.00 po czym skok na 36.60 i myślałam, że już będę sobie szła wysokimi temperaturami szczęśliwie do ciąży lub do okresu a tu taki zaskok...zamiast rosnąć to to ustrojstwo spada - nie rozumiem tego już całkiem! ciekawe jaka jutro bedzie tempka? tylko że musze zmierzyć o godzine wcześniej bo mam na 7.00 do roboty więc i tak niemiarodajny wynik będzię.

Jak mi dupa wyjdzie z tego cyklu to umówie się do ginki! zrobie sobie wcześniej już badania żeby przyjść z czymś do niej.

Powiedzcie kiedy najlepiej zrobić badanie progesteronu?

bum ja powiem szczerze że nie mogę się przekonać do badania macicy...jakoś to mi się wydaje takie straszne...
to teraz pozostaje Ci czekać może się w końcu uda:)!

Bananka nie badasz macice , tylko szyjke hehe , nie jest takie straszne , ale np wole jak mi P bada bo on ma dluzsze paluchy niz ja [emoji23][emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

tak tak szyjkę:) pomyliłam się he he:) może rzeczywiście byłoby lepiej badać ale się chyba nie przekonam...a mój P ma takie paluchy jak ja bo jesteśmy podobnego wzrostu:)

Bananka progesteron badasz tydzien po owu
Ja tez sie wlasnie bede za niedlugo wybierala [emoji1][emoji6]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry