reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka dziękuję
zmierzyłam dziś rano i byłam ciekawa, u mnie dziś 23 dc wyszło mi 36,70st, w czasie owu wyliczyło mi 35,3 st wiec nie dowierzałam i mierzyłam sporadycznie . Ale widze ze u Ciebie tez 36,69 st w 23 dc wiec jakieś resztki nadziei jeszcze mam :)
No ja ten wykres prowadziłam bardziej z ciekawości, z przymrużeniem oka. Bum jest bardziej rzetelna w mierzeniu temp. Najgorsze jest to że temp spada z powrotem przeważnie dopiero w dniu @ . Oczywiście do póki nie ma @ jest nadzieja i trzymam kciuki ;)

reklama
jak znam siebie to pewnie nie wytrzymam i zrobię test wczesnej przed @, test ow wyszedł ładny dlatego ośmielam się miec jakąś choć małą nadzieje

Majka tez tak czytalm ze to na dziewczynke ale wlasnie trzeba zbadac ten pierwszy przyrost , nastepne juz sie nie licza wiec u mnie pierwszy przyrost prawie 300% wiec albo.dziewczynka albo blizniaki:-).Znajoma.tez miala ten pierwszy przyrost taki duzy i dziewczynka.Podobno w stanach juz na ten temat badania byly robione.Zobaczymy[emoji14]
Bum ale mnie.po owu wlasnie.jajniki bolaly o.0 nie wiem czy to wina castangusa bo bralam pierwszy cykl czy cos juz sie wtedy dzialo:-)

Ja tempki nigdy nie mierzylam wiec nie pomoge a co do szyjki to mam mega wysoko teraz bo podczas seksu jej w ogole nie ma schowala sie :D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do bety to reguły nie ma, bo u nas Eveee miała pierwsze przyrosty po 600% a wychodzi, ze bedzie miała chłopca :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nie chcę pozbywać Cie nadziei ale te testy też wychodziły dziewczynom przed @. Już lepiej zrub ciążowy przed terminem ;)
zrobię ale jeszcze zawczasu, dobrze że mi ten tydzień szybko mija miałam nadzieję ze z temperatury coś wyniknie ale przewaliłam internet i dopiero 27-28 dnień powinien pokazywać znacząca różnice w dół czy w górę ale wtedy to i test może wyjść pozytywny. Zacznę w poniedziałek

Dobry [emoji1] u mnie dzis znowu leniwie.
Moja mala od pon w domu siedzi. Po dlugim czasie sie rozchorowala. Zeby tylko mnir nie zarazila

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Witam się porannie. Odliczam już dni do weekendu, tak kiepsko mi się wstaje. A dziś jeszcze znowu ta deszczowa pogoda. U mnie 19 dc. 30 października chwila prawdy. Choć nadzieje, że się udało na ten cykl mam małą. Wszystko przez tą wizytę u ginki w poniedziałek. Może faktycznie mam jakieś problemy z tą owulką a mi się wydaję cały czas, że wszystko jest z nią ok. Dalej mnie pobolewa ten lewy jajnik, czuję go niemal przez cały cykl. No ale ginka stwierdziła, że niby z nim wszystko ok.
hajmal rób test ciążowy a na owulacyjne nie ma co patrzeć. Dziewczyny już to testowały i różne wyniki miały.

reklama
Ide zaraz do fryzjera. Moze bede ruda, ale to wciąż znak zapytania [emoji1] ewentualnie bede ruda, a za kilka dni bede kombinować jak wrócić do blondu [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry