reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Najlepsze jest to, ze naprawdę zaczynam biegać [emoji23] tzn już biegałam, ale miałam długa przerwę, bo sobie wymówiłam, ze bieganie przeszkodzi w zachodzeniu w ciaze, ale teraz jak S kupił już mi profesjonalne buty do biegania i cała resztę to muszę biegać, bo bedzie gadał i marudził jak za przeproszeniem baba [emoji1][emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Black ja tez mysle ze ok:-)

U mnie to chyba blizniaki beda z takim przyrostem:D a co bede se zalowac od razu z grubej rury:D

Agnesis mhmmm zywiec biale pycha!! Za jakies 2 lata sie znow.napije:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen dobry koń to i po błocie pojedzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A mnie bola jajca , albo owu była przed wczoraj , albo nie wiem co się dzieje [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis na dwie nogi to raczej 2 piwka hehe [emoji4]
Padła hehe [emoji240]

Mum dzięki , później dopisze [emoji5]
Zleci szybko , a teraz na jkim etapie jesteś witaminki jakieś bierzesz?

wff2krhmvaem9yip.png
Jestem swiezo po pierwszej @ po poronieniu. Witaminy biore juz od maja. Co chwile dolaczam cos nowego np. wit d3, castangus. Zamowilam tez inofem, ale widze, ze tu zadnia sa podzielone na jego temat... ja raczej nie mam nic do stracenia bo starac bede sie dopiero w grudniu/styczniu. Popije go ze 2 miesiace i zobaczymy.
A ty co bierzesz??

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mum ja brałam dużo rzeczy , a w tym cyklu było clo , wiesiolek , duphaston i inofem a of nowego cyklu na nowych saszetkach jadę [emoji4]

Maziajka , ale u mnie owu ponoć juz była w 16dc , zobacz .
Zaraz wysle wkres , a nornlanie dzis mnie tak lewe jajco boli az na pachwine mi to idzie [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry