reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Może nie ale ja lubię go czasem zaskoczyć bo jemu to zawsze wychodzi w stosunku do mnie... Chciałoby się zaszaleć ale finansowo nas blokuje ten miesiąc..
Hm.. to może coś co nie wymaga dużego wkładu finansowego:) jakiś seans ze wspomnieniami, zdjęciami, jakiś drobiazg, ulubione Wasze miejsce, spacer, wspólna kąpiel, miły wieczór itp. :)

reklama
agnesis i to nie ciągnięcie a klucie ...

karola no albo przeluzcie sobie na weekend romantyczna kolacje [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Wonderful mozesz cos napisac o sobie ? Bo jakos wtargnęłas tak na nasz watek ooo i nie wiem skąd jesteś , może coś się pomyliło... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Faktycznie wtargnęłam :) chciałam dołączyć do Was bo również staram się o maleństwo. A widzę, że jest Was na forum wiele i zawsze można się ze wszystkim poradzić i wesprzeć. :)

Ja to nawet nie mam jak zmierzyć temp, bo termometr gdzieś pizlam i zniknął [emoji53]
Jak w Google wpiszesz to Ci tysiąc chorób wywróży, łącznie z tymi najgorszymi [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

karola no to widzisz fantastycznie , teraz myśl jaką dobrą kolacyjke zrobisz [emoji3]

Wonderful no to w takim razie witamy w naszych skromnych progach [emoji6]
Napisz coś o sobie ile masz lat , skąd jesteś , dlugo się już starasz , masz jakieś dzieci?

agnesis no to jest właśnie najgorsze bo na samm początku wyskakują już megs groźne choroby i się sforsowałam trochę [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

karola wspólna kąpiel jak Wonderful pisze hehehe ciakwe czybysie sie pomiescili w wannie [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
karola wspólna kąpiel jak Wonderful pisze hehehe ciakwe czybysie sie pomiescili w wannie [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

We troje może być cieżko [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry