Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiec masz przechlapane [emoji14]Niestety facet z zasadami. Po 18 nie je żadnych posiłków. I nie namowisz gościa..
O matko raz by się poświęcił z takiej okazji.Niestety facet z zasadami. Po 18 nie je żadnych posiłków. I nie namowisz gościa..
Zawsze ta sama spiewka... On musi dbać o linię, musi ćwiczyć, bo stara się dostać do służb.. Czasem mógłby odpuścić ale on uparty jak osioł..Czemu o 21 kicha? Chyba gra warta świeczki co
O matko raz by się poświęcił z takiej okazji.
Oczywiście, rocznice trzeba świętować. Zróbcie coś na co na co dzień nie możecie sobie pozwolić na przykład. Może wcale nie zapomniał.Dziewczyny, potrzebuje rady. We wtorek mamy 2 rocznicę ślubu i podejrzewam ze mój luby zapomniał (zaaferowany jest nowa praca). Chciałam jakoś ten dzień uczcić, może coś kupić, jakiś drobiazg, sama nie wiem.
Może nie ale ja lubię go czasem zaskoczyć bo jemu to zawsze wychodzi w stosunku do mnie... Chciałoby się zaszaleć ale finansowo nas blokuje ten miesiąc..Oczywiście, rocznice trzeba świętować. Zróbcie coś na co na co dzień nie możecie sobie pozwolić na przykład. Może wcale nie zapomniał.
No to lekko z nim nie będziesz miałaZawsze ta sama spiewka... On musi dbać o linię, musi ćwiczyć, bo stara się dostać do służb.. Czasem mógłby odpuścić ale on uparty jak osioł..