reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola my jedlismy o 22 jak mala poszla spac [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Bum tam sa ścięgna od macicy jak kojarzę, bo tez tam mnie ciągnęło jak sie macica rozciągała [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dziewczyny, potrzebuje rady. We wtorek mamy 2 rocznicę ślubu i podejrzewam ze mój luby zapomniał (zaaferowany jest nowa praca). Chciałam jakoś ten dzień uczcić, może coś kupić, jakiś drobiazg, sama nie wiem.
Oczywiście, rocznice trzeba świętować. Zróbcie coś na co na co dzień nie możecie sobie pozwolić na przykład. Może wcale nie zapomniał. :)

agnesis właśnie nie wiem co tam jest hmm..
Zostało czekać na razie nic sie nie wydarzylo oprócz tych dwóch silnych ukłuc , jedynie od czasu do czasu takie lekkie pikanie i to wsioo...
Nic no obejrzymy , czy to coś zwiasuje w końcu ten cykl miał być długi a z drugiej strony myślę czy to nic groznego bo jak w google wpiszesz to rożne rzeczy sie wyswietlaja [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Oczywiście, rocznice trzeba świętować. Zróbcie coś na co na co dzień nie możecie sobie pozwolić na przykład. Może wcale nie zapomniał. :)
Może nie ale ja lubię go czasem zaskoczyć bo jemu to zawsze wychodzi w stosunku do mnie... Chciałoby się zaszaleć ale finansowo nas blokuje ten miesiąc..

reklama
Zawsze ta sama spiewka... On musi dbać o linię, musi ćwiczyć, bo stara się dostać do służb.. Czasem mógłby odpuścić ale on uparty jak osioł..
No to lekko z nim nie będziesz miała ;)
W takin układzie ja bym przełożyła uroczystość na weekend i zaplanowała jakiś obiad w wyjątkowym miejscu albo kino. No chyba że Twój mąż z zasadami powie że to już się nie liczy wtedy podziękujesz mu za jego prezent hahaha

Do góry