reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Może nie ale ja lubię go czasem zaskoczyć bo jemu to zawsze wychodzi w stosunku do mnie... Chciałoby się zaszaleć ale finansowo nas blokuje ten miesiąc..
Hm.. to może coś co nie wymaga dużego wkładu finansowego:) jakiś seans ze wspomnieniami, zdjęciami, jakiś drobiazg, ulubione Wasze miejsce, spacer, wspólna kąpiel, miły wieczór itp. :)

reklama
agnesis i to nie ciągnięcie a klucie ...

karola no albo przeluzcie sobie na weekend romantyczna kolacje [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Wonderful mozesz cos napisac o sobie ? Bo jakos wtargnęłas tak na nasz watek ooo i nie wiem skąd jesteś , może coś się pomyliło... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Faktycznie wtargnęłam :) chciałam dołączyć do Was bo również staram się o maleństwo. A widzę, że jest Was na forum wiele i zawsze można się ze wszystkim poradzić i wesprzeć. :)

Ja to nawet nie mam jak zmierzyć temp, bo termometr gdzieś pizlam i zniknął [emoji53]
Jak w Google wpiszesz to Ci tysiąc chorób wywróży, łącznie z tymi najgorszymi [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

karola no to widzisz fantastycznie , teraz myśl jaką dobrą kolacyjke zrobisz [emoji3]

Wonderful no to w takim razie witamy w naszych skromnych progach [emoji6]
Napisz coś o sobie ile masz lat , skąd jesteś , dlugo się już starasz , masz jakieś dzieci?

agnesis no to jest właśnie najgorsze bo na samm początku wyskakują już megs groźne choroby i się sforsowałam trochę [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

karola wspólna kąpiel jak Wonderful pisze hehehe ciakwe czybysie sie pomiescili w wannie [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
karola wspólna kąpiel jak Wonderful pisze hehehe ciakwe czybysie sie pomiescili w wannie [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

We troje może być cieżko [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry