NeSSi
Moderatorka
Spoko, w zimie dostaję tylko skarpety i szalikiCóż to za pomysły tam u was... Hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko, w zimie dostaję tylko skarpety i szalikiCóż to za pomysły tam u was... Hahah
To zależy na czyi wygląd jak ktoś zazdrości to wiele mu się wydaje.Bo mam wialnie na wyglad xxl a nosze m/l [emoji23]
Wysłane z mojego HUAWEI Y360-U61 przy użyciu Tapatalka
Ooo to juz wiem czemu sie dziwia. Ale ja tak nie znosze babcinych pepegow [emoji34] a jeszcze jak sie jest mloda kobieta to nie pwinno nawet takich byc w sklepachTo zależy na czyi wygląd jak ktoś zazdrości to wiele mu się wydaje.
Heppiii bordaj to juuuu! [emoji11]
Biorę w ciemno!Heppiii bordaj to juuuu!
Tutaj ceny jak z kosmosu..Nie to zebym zydzila ale jak mam tylko siknac a potem wyrzucic to sie nie opylaBuuu a jakiejs porzadnej drogerii we wLszech nie ma?
Wysłane z mojego HUAWEI Y360-U61 przy użyciu Tapatalka