reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi, raz nam wlecial o 4.30 i mój M 15 minut z nim walczył. Zazwyczaj wleci jakiś nieogarniety jak światło jest włączone.
My mieszkamy przy lesie. W tamtym roku było ich zatrzęsienie,- ale do domu wpadł tylko jeden. W tym roku o dziwo nie widziałam jeszcze żadnego :) Za to os pełno i co rusz w domu jakaś ląduje ..

reklama
Zamówiłam dzisiaj rano wózek dla siostry na roczek (spacerówka) i firma kurierska napisała do mnie że mają moją paczkę i będą jutro. Uwielbiam zamawianie kurierem za pobraniem :D

Haha to mi ostatnio oferowal złożenie warsztatu dla synka bo zamowilam mu i bylo skladania [emoji13]

Wysłane z mojego HUAWEI Y360-U61 przy użyciu Tapatalka

Pochwalę się Wam co dostałam na urodziny od mamy i teściów :D
3 paczki majtek z wysokim stanem - w dodatku od teściowej o 4 rozmiary za duże - nic dziwnego teść wybierał :D:D:D Teść dodał mi jeszcze kieckę granatową (zabudowaną - ma być do kościoła albo do trumny chyba) z brokatem. Dzisiaj wszyscy się od tego brokatu błyszczą. Zanim się skapnęłam - cała szafa ciuchów do prania :D

Poprawili mi humor - ewidentnie.
Nie wiem tylko dlaczego cały czas dostaję majtki - mam ich tyle we wszystkich rozmiarach, że powinnam zrobić garażową wyprzedaż :D

3 paczki majtek z wysokim stanem - w dodatku od teściowej o 4 rozmiary za duże - nic dziwnego teść wybierał :D:D:D Teść dodał mi jeszcze kieckę granatową (zabudowaną - ma być do kościoła albo do trumny chyba) z brokatem. Dzisiaj wszyscy się od tego brokatu błyszczą. Zanim się skapnęłam - cała szafa ciuchów do prania :D

Nie wiem tylko dlaczego cały czas dostaję majtki - mam ich tyle we wszystkich rozmiarach, że powinnam zrobić garażową wyprzedaż :D
To u mnie by za duze juz poszly do mycia podlog lub lazienki. Ja podobno za male nosze a raczej dziwne ze nosze mniejszy rozmiar niz sie wydaje [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI Y360-U61 przy użyciu Tapatalka

Cóż to za pomysły tam u was... Hahah

reklama
Do góry