reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No, to witam w klubie :) U mnie nadal brak testów owulacyjnych ...a ja już po owulce :D Oby na przyszły cykl chociaż dotarły ...
Mam taka nadzieje ze dojda na przyszly cykl [emoji36]a jak nie to chyba se kupie sprzeta do usg i Sama bede se patrzala,czy byla owulacja. [emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Dziewczyny w rossmanie są testy owulacyjne

Wysłane z mojego HUAWEI Y360-U61 przy użyciu Tapatalka
Ale za jaką cenę...
Tak odbiegajac od tematu owu. Boze strachu sie najadlam bo szerszen nam do pokoju wleciał [emoji33] na momencie nie myslac synka wynioslam do drugiego pokoju. Ale na tyle byl glupi bo usmazyl sie na kinkecie. Ufff

U nas raz do roku wlatuje i to taki koń że żaden kinkiet mu nie straszny, szczęście miałam że zawsze jakiś facet w domu akurat był :D

A tak na faktach to ostatnio te testy mi doszly w 3 dni a teraz to ja nie wiem!!
Nie wiadomo czy leca w chuja na lotnisku czy poczta sie obija.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Dziewczyny ja sama w domu. To strach straszny. No ale mowie instynkt matki mi pierwsze co powiedzial to zeby Kube wyniesc.

reklama
Do góry