reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi, ja to wiem, że jest zawsze wyższy, ale po 1h nie może być wyższy niż 120... W cukrzycy ciążowej mierzy się godzinę po posiłku.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wiem kochana, ale i też w ciąży zmienia się metabolizm węglowodanów. Bardzo często w ciąży po posiłku u kobiet w ciąży cukier jest pow. normy. Co nie zmienia faktu, że u Ciebie jest dość wysoki. Dużo pić i więcej się ruszać :) Przynajmniej ja tak muszę ze stanem przedcukrzycowym.

Wiem kochana, ale i też w ciąży zmienia się metabolizm węglowodanów. Bardzo często w ciąży po posiłku u kobiet w ciąży cukier jest pow. normy. Co nie zmienia faktu, że u Ciebie jest dość wysoki. Dużo pić i więcej się ruszać :) Przynajmniej ja tak muszę ze stanem przedcukrzycowym.
Wiem, wiem. Już drugi raz przez to przechodzę. Jem zgodnie z dietą, schudłam już 2 kg, a te cukry nie zawsze są ok. Dobija mnie to... [emoji30][emoji30]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Teczowa swoja droga ty to zycie juz przezylas ...
Teraz swoja wlasna rodzinke trzeba stworzyc [emoji4]
Testy owu w ogole Ci nie wychodza? Ale jak sie sluz pojawia to cos na rzeczy jest [emoji4]

eveee przewalone , ze musisz tak wszystko kontrolowac [emoji52]

Nessi 12 lat co to takiego [emoji39]
Gorzej jakby bylo 30 , ale wiesz wiek sie nie liczy w niczym nawet w milosci hahaha [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Nessi :
1471773643961.jpg

Ooo ale sie ciesze nie idziem do tesciowej bo brzydka pogoda ! [emoji4]
Niech leje caly dzien[emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Załączniki

• 1471773643961.jpg
    1471773643961.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 135
To forum zaczyna mi blokować pliki :D Najpierw mi się skasowało a teraz wysyłałam 2 x i nic :D
Powinno być tak:
image1.JPG

Bum- a jak teściowa postanowi wpaść z wizytą ?:D

Załączniki

• image1.JPG
    image1.JPG
    80,2 KB · Wyświetleń: 165
Nessi nie przesadzajmy , nikt tu nie jest staruszka ! [emoji35]
W ogole ja to bym Ci nawet nie dala tyle!
Pamietam ta fotke na zamknietym watku i nigdy w zyciu nie 30stka a 20stka [emoji6]
Wiec mi tu nie staruszkuj [emoji8]

Nie no raczej nie wpadnie , kuzde a jak co to sie wymysli , ze mamy gosci [emoji23] cale szczescie ona zapowiada swoje wizyty !
Mialam z nia taka sytuacje , ze po porodzie pzychodzila jak na sranie i pewnego razu jak juz P sie skonczylo L4 na mnie to powiedzialam mu niech napisze swojej mamie , ze ma nie przychodzic bo chce troche odpoczac od tych odwiedzin , na silach bylam by sie mala zajac i chcialam spokoju .
To do tej nie dotarlo to i raz jak P byl w pracy to mi puka do drzwi.
Ja juz nerwy , otwarlam te drzwi i powedzialam , ze nikogo nie ma w domu i poprostu jej zamknelam przed nosem.
Od tej pory zawsze zapowiada wizyty chociaz godzine przed [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Do góry