reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

a ja mam kurna nie widoczny , jajnik mnie boli , brzuch pobolewa a nic nie leci ...
Juz nie wiem czy mam się śmiać czy płakać [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
a ja mam kurna nie widoczny , jajnik mnie boli , brzuch pobolewa a nic nie leci ...
Juz nie wiem czy mam się śmiać czy płakać [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
:D rozwaliłaś system.
Coś czuję, że większe moce muszą pomóc rozkręcić twoją @ :/

Będę od jutra dzwonić tu do lekarzy , żeby ktoś mi dupka przepisal bo nie chce mi sie juz czekac na zbawienie ...

Chyba , ze ktoras z Was ma do odsprzedania? [emoji39]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Z ta pogodą jest coś nie tak, szaro buro, poszłam z psem okazało się że jednak gorąco, myślałam że w samych gaciach wrócę, bo już się rozplywalam. A teraz zerwała się taka burza i ulewa, że się drzewa uginają i od razu zimno jak cholera, a miałam zaraz z domu wychodzić ;)

agnesis u mnie jest tak zimno , dzisiaj leże pod koldra normalnie , P obiadek robil , mala sie zajmuje to mam labe [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej dziewczyny! Troche mnie nie było ale forum strasznie szwankuje. Ile dam radę to będę pisać :) witam nowe staraczki i trzymam kciuki żeby szybko się udało :) moje dziewczyny za Was też mocno kciukasy chociaż dochodzą mnie słuchy że u Was coraz lepiej.
Tynka kochana gratuluję i czekam na wieści po wizycie :*
U mnie dziś 16+5tc brzucho powolutku się pokazuje, samopoczucie coraz lepsze za miesiąc badania polowkowe i może w końcu będę wiedzieć kto tam siedzi na razie tak jak przeczuwalam chłopak ale na 70% więc czekamy :) nie ma szans żeby Was nadrobić ale mam nadzieję że forum pozwoli być na bieżąco.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca witamy kochana [emoji8]
A może dziewczynka będzie ? Same chłopaki jak na razie [emoji14] a w avatarku maleństwo twoje , boziuu jaki duży bąbel [emoji169]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Kruczyca witamy kochana [emoji8]
A może dziewczynka będzie ? Same chłopaki jak na razie [emoji14] a w avatarku maleństwo twoje , boziuu jaki duży bąbel [emoji169]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
Bum to zdj z genetycznych gdzie miało 6cm, w ostatni czwartek miało prawie 12 więc dwa razy większe <3 ale nie umiem sobie tego wyobrazić :) może być i dziewczynka przynajmniej problemu z imieniem nie będzie :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

I po wizycie..
Zaczynamy bardzo długą, ciężką i drogą kuracje.
Owulacji nie mam w ogóle (tak jak myślałam testu owu mogę sobie odłożyć na półkę)
Zaczynamy od badań hormonalnych - Progesteron, prolaktyna, LH, TSH, FSH itd...
Jeśli to nie poskutkuje mój mąż idzie na badanie nasienia.
Na sam koniec drożność jajowodów i oczyszczanie jajników... nie wiem czy wszystko pamiętam co mi powiedziała.
Jak na razie mam brać Ovarin - nowy suplement diety dla kobiet z PCO
Jedyny plus jaki z tej wizyty to to że usg piersi wyszło idealnie - jednym słowem cycki mam zdrowe.
Za rok może 2...albo 10...

reklama
Do góry