reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen ja bym liczyla od porzadnego krwawienia 1dc.
Mozesz sie ze mna podzielic jak masz za duzo! [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa [emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Z mila checia sie podziele, juz nie chce byc obrzydliwa ale kurw...tampon na OBFITE miesiaczki plus ogromna podpaska starczaja na zaledwie godzine [emoji58] jak tak bedzie szlo to znowu bede miala silna anemie. Juz jest 5 lat jak walcze z anemia ale za duzo sie nie poprawia.. kurwicy dostane heh [emoji35]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Co dzis dobrego jesz ? [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
Dzisiaj owsianka z jabłkiem i cynamonem. Cynamon powinien obniżać cukier. Za 10 min się okaże... [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

agnesis dokladnie nie ma !
Osobiscie ciesze sie , ze jestem mloda mama i zaczelismy strania o drugie tak wczesnie [emoji4]

Carmen no to fr@nca daje niezle popalic ! [emoji57]

eveee no obejrzymy , ale trzeba kabinowac nie , zeby ustawic sobie jakas diete ...

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

hej Laski :)
widzę, że wczoraj miałyście "śmiertelne" tematy. Ja też przeżyć bardzo osoistych mam za sobą dużo, jednak najbardziej i do końca życia będę pamiętać śmierci rodziców. Przy każdej byłam, a chociaż byłam małym szczylem, bo 4 i 5 lat to pamiętam to doskonale :/. Każda śmierć, choroba nawet osób, któych nie znam jest dla mnie ciężkim przeżyciem :/

Bum Ty dalej bez @?
Evee jak będę miała sposobność czyt, dam radę narobić zdjęć z komórki, to wyślę Ci dietę, którą mam od diabetologa dla kobiet ciężarnych z cukrzycą ciążową.

Ja dzisiaj albo mam owu, albo będzie jutro, w sumie nie wiem, bo testy owu nadal jej nie wykazują :/, ale śluz się pojawił wczoraj

hej Laski :)
widzę, że wczoraj miałyście "śmiertelne" tematy. Ja też przeżyć bardzo osoistych mam za sobą dużo, jednak najbardziej i do końca życia będę pamiętać śmierci rodziców. Przy każdej byłam, a chociaż byłam małym szczylem, bo 4 i 5 lat to pamiętam to doskonale :/. Każda śmierć, choroba nawet osób, któych nie znam jest dla mnie ciężkim przeżyciem :/

Bum Ty dalej bez @?
Evee jak będę miała sposobność czyt, dam radę narobić zdjęć z komórki, to wyślę Ci dietę, którą mam od diabetologa dla kobiet ciężarnych z cukrzycą ciążową.

Ja dzisiaj albo mam owu, albo będzie jutro, w sumie nie wiem, bo testy owu nadal jej nie wykazują :/, ale śluz się pojawił wczoraj
Przykro mi z powodu rodzicow [emoji45]
U mnie nadal cisza [emoji57]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Przykro mi z powodu rodzicow [emoji45]
U mnie nadal cisza [emoji57]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
teraz mam to przyswojone w głowie i mogę spokojnie o tym opowiadać, bez większych emocji ( nie mylić bez emocji), ale wcześniej bywało trudno i miałam wiele pytań, na które nigdy nie poznam odpowiedzi.

No i po śniadaniu cukier 156... [emoji53] Po śniadaniu muszę iść na spacer, bo nigdy ten cukier nie będzie dobry...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Tak, tak ta franca mnie wykonczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Agnesis ooo dziekuje [emoji4] toz to za 4 dni ! [emoji14]

Dzol no nie przesadzajmy !
Kazda kobieta jest mloda no wez [emoji6] Tak dziecko , chcialabym , zeby nie jedna starsza kobieta miala tak poukladane zycie jak ja [emoji23] choc kazdy podchodzi do sytuacji w roznym wieku [emoji13]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

No ja z Tym Bum/owym srelem mam kontakt jak z rówieśnicą :D A 12 lat różnicy między mną a Bumkiem :D
Dzol przesadzasz. Są osoby starsze niz ty;P. Ale bum ma rację.kazda z nas jest tak naprawdę młoda.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za przypomnienie :D:o

Do góry