reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rób bete dla św. spokoju. Mi krew z nosa leciała jak w ciąży byłam :) Jeszcze się do Lux śmiałam, że leci nie tą dziurą ;)
Kawa wypita, lecę szykować siebie i młodego na spacer i zakupy. :) Do później.

reklama
Ide juz do domu .

Nessi no pamiętam, pamiętam , ale mi sie wydaje , ze moze ta szalwia tak na mnie podzialala ..
I chyba z godzine mi leciala , P to az przerażony byl.

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Heyy kochane Bum to faktycznie nie dobrze z ta krwia!!!! Moze akurat jestes w ciazy. :)
Moj okres to raczej pare niteczek w sluzie lekkopodbarwionym. Ciesze sie,ze w ogole go dostalam w miare punktualnie Po 5 latach brania anty!!! Moglo byc gorzej no nie.wczoraj bylam zalamana ale dzis jest nowy dzien,nowy cykl i beda nowe staranka ;)
Wczoraj juz w ogole Was niee czytalam bo remont robilismy, jestesmy w trakcie zmiany mieszkania i jest qrwa ciezko!! Krzyz to myslalam ze mi wczoraj odleci,zasnelam o 22 jak male dziecko za to dzis juz o 6 pobudka :D
Dziewczyny ktoras z Was ma ten przepiekny piekarnik?? Napisz mi nazwe prosze :) z gory dziekuje .

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

A wiecie co zapomnialam dodac wczoraj zanim dostalam "okres" Bo nawet nie wiem czy go tak nazwac mialam temp.37.0 czyli nie obnizyla sie przed @ dopiero dzis to sie stalo.....

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen24l Mi temp. spadła dopiero po okresie. Piekarnik to amica integra.
Bum - kiedy wyniki ? Aspiryny wczoraj nie łykałaś ?
Tynka - pisz, pisz ... niech krążą tu ciążowe fluidy :D

Nessi coś 15-17 wynik.
Nie bo nawet nie mam , tylko tą szalwie 2 saszetki na pol kubka .. A w majtach dalej mokro [emoji52]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Nessi coś 15-17 wynik.
Nie bo nawet nie mam , tylko tą szalwie 2 saszetki na pol kubka .. A w majtach dalej mokro [emoji52]

PARAPLU 23.08 - kontrola
A może miałaś późno owu i dopiero wszystko się zagnieżdża?

reklama
Do góry